Яна Тошева

Вярвам, че няма случайни неща и че съдбата те среща с правилните за теб хора в точния момент, от които можеш да научиш своите уроци. Но и които да ти помогнат да отнемеш товар от плещите си, който вече не ти е нужен и който само те дърпа назад и затруднява развитието ти и това да вървиш напред по своя Път в отредената правилна посока за самия теб.
Такава беше и срещата ми с Ивайла и Диди – на пръв поглед случайна, но носеща след себе си своите дълбоки промени, от които имах толкова огромна нужда.

Преминах успешно през 6-месечната Холистична Програма след 8 години, през които нямах реална представа защо имам проблемна кожа и как бих могла наистина да си помогна. Но както с всичко в живота, всяко нещо чака своето време и място да се случи… Съдбата ме срещна с Ивайла и Диди в точния момент за мен в период на интензивни промени. Имах толкова много лутане и неразбиране на проблема, на реалните причини, водещи до него, през всички тези години, безброй трудности и притеснение, както и не можех да приема себе си, такава каквато съм... Докато не срещнах Ивайла и Диди, на които се доверих изцяло още от самото начало. По някакъв начин вътрешно интуитивно усетих, че това са правилните хора за мен и след като им се доверя, ще успея да премина през предизвикателството наречено 6-месечна Холистична Анти-акне Програма и ще излекувам проблема си. И резултатите не закъсняха… Благодарение на тях за 6 месеца успях да излекувам проблем, който имам от 8 години! И възнамерявам и съм решена да продължа да следвам принципите на здравословния начин на живот, които научих от Ивайла, както и да се грижа за кожата си, спрямо всичко научено от Диди. Имаше и трудни моменти, но като се обърна назад, тези 6 месеца не може да се сравнят с 8-те години, през които преминах. Толкова много години изминаха в изпробване на погрешната козметика и прикриване на проблема, който няма да е пресилено ако кажа, че ми отне свободата да бъда себе си. В един момент не вярвах, че е възможно да намеря решение. Докато още в самото начало Ивайла не ми каза, че в един момент пъпките ще спрат и ще ми дава поетапно насоки как да се справя с проблема. А Диди от своя страна, ми каза, че в края на Програмата ще съм свободна. Тогава, в самото начало на Програмата, ми се стори непонятно как така в един момент наистина появата на нови пъпки ще спре и ще се задействат механизми по самоизлекуване на тялото и кожата на лицето и наистина ще съм свободна без фон дьо тен и прикриване на проблема. Но наистина когато след 1-вия месец в Програмата спряха да се появяват нови пъпки и кожата видимо се успокои, разбрах какво точно са имали предвид Ивайла и Диди и осъзнах, че за първи път от толкова много години съм в правилната посока.

До края на Холистичната Програма кожата ми постепенно се преобрази и се превърна в мека, сияйна, гладка, чиста и здрава кожа без пъпки, неравности, пигментни петна, зачервяване на кожата и видими разширени пори. Тази огромна промяна дължа изцяло на Ивайла и Диди, които ми дадоха ключът за излекуване на кожата ми. Много е важно когато имаш проблем да попаднеш на правилното място, на правилните хора и да получиш знанието какви са реалните причини за проблема ти, за да успееш да излекуваш първоизточника и първопричините, а не да лекуваш и прикриваш симптомите и последствията. Тогава е необходимо да запретнеш ръкави, да се мотивираш и търпеливо да следваш безрезервно целта си, въпреки трудностите, които неминуемо ще се появят. Нужно е да поемеш отговорност сам за себе си, за излекуването на проблема ти, да положиш усилия, постоянство и търпение. И най-вече да дадеш време на тялото си и кожата си да се самоизлекува отвътре навън. Накрая всички усилия си заслужават!

Ивайла е терапевт, изцяло отдадена на професията си и винаги с готовност ми даваше точните препоръки, насоки и съвети, за да успея да излекувам кожата си и тялото си отвътре. Холистичният й подход към проблемната кожа е изцяло натурален, естествен за тялото, както и козметичната грижа – напълно естествена и с натурален състав и произход. А Диди е изключителен професионалист със златни и много леки ръце, която винаги със спокойствие и лекота, както и със своето внимание, усмивка, отдаденост, търпение и специално отношение и грижа към всеки един клиент успяваше да ме предразположи и да преобрази кожата ми след всяка козметична процедура при нея. Благодарение на нея и на Ивайла не само кожата ми се излекува, но и тялото ми се промени отвътре навън.
Преди самата Програма вече бях поела по пътя на здравословния начин на живот. Постигнах малък успех, но не такъв на какъвто се надявах и се оказа, че много от храните, които наистина по принцип са здравословни, не са подходящи при проблемна кожа и акне. Ето защо 6-месечната Холистична Програма не само преобрази кожата ми, но ми и даде допълнителна стойност по отношение на това как да се храня, как да спазвам здравословен и правилен режим на живот, съобразен с циркадния ритъм, как да балансирам емоциите си и да съм спокойна, как да подпомогна тялото ми да се детоксикира и да излекувам червата си, кои козметични продукти са подходящи за моята кожа, както и разви интуицията ми по отношение на това кое и как се отразява на кожата ми и на тялото ми. Затова и подходът наистина е холистичен, цялостен, тъй като кожата на лицето е изцяло свързана и с цялото тяло и за да излекуваш кожата си е необходимо да погледнеш навътре в себе си и да излекуваш тялото си.

Чувствам се свободна (а свободата е безценна!), някак олекотена от целия товар, носен през годините заедно с проблема ми и по-осъзната и с по-голяма вяра в себе си и в собствените ми възможности. Харесвам кожата си и се приемам такава каквато съм.

Имам любим цитат, който смятам, че изцяло подхожда на Програмата и може да се превърне в нейно мото: „Не можеш да залепиш на гъсеницата криле и да я накараш да лети като пеперуда. Тя трябва да се промени отвътре.” Пеперудата е символ на дълбоката трансформация, вярвам, че и всеки преминал през Програмата, претърпява такава.

Ако четеш тези редове, това означава, че си попаднал/а на работата на Ивайла и Диди. И аз съм била на твоето място и от своя опит мога да те посъветвам да не се колебаеш. Вярвам, че съдбата е избрала точния момент да те срещне с холистичния подход на Ивайла и Диди. Те ще ти покажат пътя, ти ще трябва да го извървиш…
Много бих искала да предам нататък доброто, което получих от Ивайла и Диди и ако мога да помогна на дори един човек, с радост ще го направя. Вярвам, че моята история би могла да помогне на много момичета и жени и като цяло на всички със сходен проблем, затова бих помогнала и бих разказала пътя, по който съм преминала, на всеки, който реши да ми пише на e-mail: yanatosheva88@gmail.com.

Яна Тошева, 32 години

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.