Яна Ганчевска

По-сериозеният проблем с акнето ми се появи преди 5 години. През това време съм имала моменти, в които лицето ми е било в по-добро състояние, но съм имала и много тежки периоди с много на брой дълбоки кисти по лицето си, като всеки ден се събуждах с нови пъпки. Това ме караше да се чуствам толкова потисната, като в един момент изпаднах в депресия и дори не желаех да се срещам с хора и максимално избягвах да излизам от вкъщи.

Изпробвала съм какви ли не методи в опити да преборя проблема. Имаше неща, които оказваха положително влияние, но краткосрочно, а имаше и такива, които влошаваха още повече състоянието ми. Накрая вече бях напълно отчаяна, че това е проблем, с който просто не мога да се справя, макар че всеки месец поне по вендъж бях в дерматолигичния кабинет, подлагах се на лечение с лазер, купувах какви ли не мазила и добавки. Наистина бях решила, че се отказвам.

Един ден съвсем случайно във “Фейсбук” попаднах на страницата на Ивайла. Когато прочетох информацията, която беше предоставена, реших, че звучи прекалено хубаво, за да е истина. Нещата, за които тя говореше, бяха толкова по-различни от всичко, което човек е чувал до този момент като възможен метод за лечение, че се питах защо, ако това работи, никой досега не съм видяла да го прилага или да ми го предложи. Реших да си запазя час за безплатна опознавателна среща, като признавам, бях скептично настоена, особено след всички разочарования, които бях преживяла. След срещата все още имах колебания, но прецених, че дори да не ми помогне, това е метод, който няма и как да навреди и по-добре да пробвам, отколкото да започна да приемам противозачатъчни таблетки, с каквито съм имала кратък опит и не са ми подействали благоприятно.

Днес мога да кажа, че това е едно от най-добрите ми решения, не само защото помага с проблемите по кожата, но и защото това е един нов здравословен начин на живот. Това, което най-много харесвам в програмата, е храненето, защото разбрах, че когато се храниш добре, се чустваш добре. Преди програмата се ограничавах от много неща, които мислех, че допринасят за проблема ми, но без резултат, тъй като не знаех всъщност кое може наистина да вреди и в какви количества. Научих се да бъда по-спокойна и да овладявам стреса, защото една от причините за акне е именно той. Също така се радвам, че най-накрая открих козметиката, която се отразява добре на кожата ми и използвам с желание.

След програмата се чувствам много по-спокойна отпреди. Благодарение на съветите на Ивайла успях да изляза от това депресивно състояние, в което бях изпаднала, бях събрала много стрес в себе си. Кожата ми няма нищо общо с начина, по който изглеждаше в началото – много по-хидратирана и спокойна е. Разбира се, няма да крия, че има още какво да постигна и неща, които да уча, но подобрението е наистина осезаемо. Все още се дразня, когато ми излезе пъпка покрай цикъл или овулация, но и оценявам какво съм постигнала. Комплексният подход е ключът към справянето с този проблем.

Искам да изкажа благодарността си към Ивайла, която наистина е много отзивчива и ми дава съвети не само на предвидените консултации, а и винаги когато имам каквото и да е питане. Също така да благодаря и на Диди, чиито процедури са също от ключово значение за справяне с проблема и която винаги ме напътства как най-добре да се грижа за кожата си.

Ако имате колебания относно програмата, можете да ми пишете и с радост ще ви отговаря за личните си наблюдения. Пишете на yana.ganchevska@icloud.com

Яна Ганчевска, 24 г.

===

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.

ТУК можете да прочетете мнения на още мои клиентки, които са били в мои програми.

Аз мога да ви помогна да преминете успешно през това и ако усещате, че съм вашият човек, ви приветствам да разгледате моята онлайн програма за чиста кожа ТУК, с която можете да започнете.

Сърдечни поздрави,
Ивайла.