Боря се с хормоналното акне от тринадесет години. Ходила съм при дерматолози, приемала съм изписаните от тях антибиотици, изпробвала съм безброй препарати за повърхностно третиране на кожата, както и всякакви козметични процедури, но нищо не помагаше достатъчно или постигах временно затишие. Умишлено докрай избягвах пероралните противозачатъчни хапчета поради усложненията, които биха могли да възникнат във връзка с приема им, а и бях наясно, че хормоналният баланс следва да се постигне отвътре навън.

Дълго време бях под голям стрес, изпитвах тревожност, а невъзможността да успокоя ума си ме държеше будна до късно през нощта. Сладките изделия бяха основната ми храна. В един момент реших да се съсредоточа върху проблема в дълбочина и започнах да черпя познания и опит от различни източници. Промяната започна постепенно, но осъзнах, че ми трябва водач, който да предприеме индивидуален към мен подход и да ме ориентира в тоновете информация кое е подходящо за мен и кое не е. Този водач беше Ивайла, на чийто сайт случайно попаднах.

В края на шестте месеца, в които бях част от нейната програма за лечение на акне, не съм виждала кожата си толкова чиста, а и вече знам как да я поддържам такава и как да се справя, ако отново изляза извън баланс. Освен това гладът ми за сладко остана в миналото, а нервото напрежение е под контрол. В лицето на Ивайла срещнах истински лечител, който третира акнето като мултифакторна болест, каквато е, както и човек, който ми даде нужната емоционална подкрепа.

Всеки, който желае да се свърже с мен за повече подробности, нека се чувства свободен да го стори на предоставените контакти, а аз с радост ще се отзова.

Виктория, 25г.
viviinightingale@gmail.com

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

Аз мога да ви помогна да преминете успешно през това и ако усещате, че съм вашият човек, ви приветствам да разгледате моята онлайн програма за чиста кожа тук: https://holistic-connection.com/6-week-program/

Сърдечни поздрави,

Ивайла.