Имам акне от ранна тийнейджърска възраст. Дълго време бях изоставила грижата за себе си и кожата си, докато не дойде момент, в който се замислих как се чувствам в момента и как искам да се чувствам наистина. Започнах да ходя по дерматолози и да изпробвам различни видове козметика и лекарства, но ефект почти нямаше. Докато случайно не попаднах на страницата на Ивайла и без много да мисля си записах час за безплатна консултация. За 6 месеца с нейните съвети и подкрепа, постигнах завидни резултати. Тя ме научи да обръщам повече внимание на себе си, промених режима си на хранене, имам много повече енергия, не пренебрегвам съня и най-вече кожата ми се изчисти, пъпките спряха да излизат, което досега никога не се е случвало. Разбрах, че е важно човек да се чувства добре отвътре, за да изглежда добре и отвън.
А благодарение на Ивайла аз постигнах всичко това. Беше трудно, но абсолютно всичко си струваше! Чувствам се късметлийка че попаднах на това място и ще продължавам да я посещавам за още по-добри резултати.
Определено препоръчвам на всеки, който има такъв проблем, да не отлага, а да се захване с решаването му. Ивайла е страхотен професионалист и чрез правилния подход може да помогне, както направи с мен.
Ако някой има нужда от повече информация, може да ми пише на vikks93@abv.bg , с удоволствие ще ви отговоря.

Виктория,
25г.

Прочетете още отзиви на някои от клиентите ни ТУК

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!