Веселина Витанова

1. Откога имаш акне и какво беше пробвала до момента, за да се справиш с проблема?

Имам акне още от тийнеджърските си години, което за съжаление не изчезна с възрастта. Опитвала съм да се справя с него по много различни начини, козметика, препарати за външна и вътрешна употреба, хормонално лечение, но нищо не даде траен резултат.

2. Какво беше състоянието ти преди и какво те подтикна да започнеш Анти-акне програмата?

Започнах анти-акне програмата, защото като цяло се интересувам от здравословен начин на живот. Затова този холистичен подход ми се стори много интересен и исках  непременно да го опитам. Чувствах също така, че наистина имах нужда от едно пречистване и презареждане на тялото, но под компетентно ръководство, което открих в лицето на Ивайла. Преди да започна програмата кожата ми беше едновременно суха и мазна, лющеща се и с пъпки. Не много, но пък затова постоянно ги имах, и се налагаше да ги прикривам с грим. Отделно често се чувствах подута и имах проблеми с храносмилането.

3. Как се чувстваш сега и какви са положителни промени при теб?

Откакто започнах програмата свалих няколко килограма, но това не беше най-голямото постижение. Най-много се радвам, че тялото ми е в баланс, кожата ми се изчисти, храносмилането ми се подобри значително и стомахът ми се регулира. Чувствам се много по-лека отпреди и имам много повече енергия.

4. Кои са 3-те най-съществени подобрения, които постигна, откакто работим заедно? (свързани с кожата, физически и психически симптоми и т.н.)

Кожата ми се стабилизира и изчисти, така че вече не се налага да използвам грим, за да прикривам пъпките, имам повече енергия и съм по-спокойна и балансирана.

5. Какво най-много ти хареса в програмата?

Най-много ми хареса холистичния подход, тоест че се адресират не само симптомите, а целия организъм на физическо, психическо и духовно ниво. 

6. Какви са осъзнаванията, които имаш за себе си относно акнето?

Открих за себе си, че проблемите с кожата са причинени от много фактори, и за да се изчисти кожата, човек трябва да има мотивацията и желанието да се промени, както храненето и начина си на живот, така и отношението към самия себе си и към заобикалящите го хора и ситуации. Нужни са много усилия и работа, не мога да твърдя, че е било лесно, но пък си заслужава!

На разположение съм, ако някой прояви интерес. Имайл за връзка: veselina_vitanova@yahoo.de

Веселина Витанова,
38 г.

Веселина е част от дистанционната 6-месечна Холистична Анти-акне програма.

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.