Вера Стефанова

Проблеми с кожата имам от почти 20 години. Изпробвала съм всичко – от кремове, пилилнги, ролери, какви ли не терапии до роакутан.
С всеки опит на нещо ново, си казвах “дано това вече да помогне”. Само че резултат или нямаше, или беше временен, а болките, всички странични ефекти от “леченията” ме караха да се чувствам зле и безпомощна. Кожата ми свръхсекретираше себум, имах множество белези и пигментации.

За програмата научих от сестра ми, която винаги ме вдъхновява с неспиращата си жажда да учи и открива. Няма да крия, че дълго не смеех да пиша или звънна на Ивайла. Един ден просто си казах – “ще го направиш днес” и сякаш усещах, че ми предстои промяна. Няма да забравя първата ни среща, на която й разказвах за всичко, на което се бях подлагала и в края просто й казах “искам да бъда здрава”.

Сега – 6 м. по-късно мога да кажа, че не беше лесно, но кожата, тялото и психиката ми са в пъти по-добре от преди. Разбира се, имам към какво все още да се стремя и да постигам, но с помощта на Диди и Ивайла, вече съм сигурна, че всяка промяна е възможна, стига да я поискаш. Чувствам се пълна с енергия, по-лека съм с 4 кг :), а кожата ми е много по-свежа. Програмата ми даде и затвърди знания, които внасят баланс не само на физическо, но и ментално ниво.

Благодарна съм за информацията, съветите, разбирането и цялостния подход на Ивайла и Диди.
Някой беше казал, че малките неща правят живота ни голям – това важи с пълна сила и за грижата за кожата – с малки стъпки, упоритост и търпение, резултатите идват.

Ако имаш интерес и въпроси относн моя опит с програмата, пиши ми на stefanova_vera@yahoo.com
Вера, 32 г.

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.