Ползите, които отчитам в моето състояние след работата си с Ивайла са, че започнах да обръщам повече внимание на това, с което се храня подбирам много по – здравословна храна, спрях да се храня с “бързи” храни, енергията ми се повиши и се чувствам много по-здрава физически.

Преди да работя с Ивайла имах проблеми със стомаха- тежест, подуване и болки, съответно всичко се отразяваше на кожата на лицето ми, което ме караше да страдам от ниско самочувствие, но след няколко месеца посещения, болките, подуването и раздразнението в стомаха ми изчезнаха и кожата ми се подобри значително.

Трите най-съществени подобрения, които отчитам, благодарение на цялостната работа с Ивайла е, че се освободих от непрестанните болки в корема, кожата ми се изчисти от пъпките, тена ми стана много по-равномерен и съответно психическото ми състояние се подобри. Ивайла ми показа как чрез правилно подбрана храна и правилните хранителни добавки, мога да се чувствам жизнена и удовлетворена от начина, по който изглеждам. След работата ми с нея зная коя храна е подходяща за определени състояния на организма и кожата, разговорите с нея ми помогнаха да осъзная много неща за себе си и колко е важно да се приемаме и ценим такива, каквито сме.

Ако някой има съмнение за стойността на работата на Ивайла или нейната холистична програми, може да ми пише на е-мейл: tihaindjova@gmail.com. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.

Тихомира Инджова
33 г.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.

80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!  Срещата може да бъде проведена на живо или онлайн.