Теодора Еленкова

След пубертета продължаваха да ми се появяват пъпки, но от около 1 година и половина, започнаха все повече и повече, усещах че не се чувствам добре. Лицето ми беше подпухнало, а кожата суха и с акне. Коремът ми се подуваше и усещах тежест. Реших че, вече е време да започна, да правя нещо по въпроса. След като си бях направила тест за хранителна непоносимост разбрах, че проблема е в храна и трябва да променя навиците си.

Случайно попаднах във фейсбук на статия за анти-акне програмата на Ивайла, стана ми интересно и разгледах страницата и отзивите на много жени, който са ѝ се доверили. Реших да си запиша час за консултация, за да разбера малко повече за тази програма от самата нея. Когато тя ми разказа по-подробно реших, че трябва да опитам и така и стана.

Минаха 6 месеца и аз вече се чувствам отлично, акнето изчезна, не се чувствам така изморена, подута и отпаднала, наспивам се за по малко часове от преди.
Осъзнах, че първо трябва да се излекуваме отвътре, за да иглеждаме добре и отвън. И трябва помощ от подходящия човек, за да го постигнем, а това несъмнено е Ивайла.

Тя и програмата, която е направила, наистина работят безотказно. Благодаря ѝ безкрайно много и сама не бих постигнала такъв резултат, наистина трябва някой да ти даде правилните насоки, за да успееш.

Теодора Еленкова, 26 г.
tedii_93_1993@abv.bg

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.