Преди да се запозная с Ивайла и нейният холистичен подход за лечение на акне, кожата ми беше зачервена и имах неприятни подкожни пъпки, които не минаваха с никакво третиране и често оставаха червени петънца. Пробвах различна козметика и козметични процедури – ефекта беше почти нулев.

След като започнах да следвам холистичните съвети на Ивайла и прилагане на правилна козметика, състоянието на кожата ми се подобри още през първите 1-2 месеца. Пъпките и зачервяванията видимо намаляха. Всичко това се дължи на метода, който действа отвътре навън, защото както разбрах от Ивайла, лечението на кожата е всъщност лечение на целия организъм – пречистване, подпомагане работата на органите, чрез хранителни добавки, правилно хранене и пиене на достатъчно количество вода. Вече след шест месеца прилагане на този подход чувствам кожата си хидратирана, свежа, а тенът ми е равномерен, няма и помен от зачервяванията и пъпките.

Благодарна съм на Ивайла за помощта й и затова сега да се чувствам добре в своята кожа

Ще я посещавам и за напред и продължавам в същата правилна посока.

Ако някой има нужда от допълнителна информация относно холистичната програма, ще се радвам да помогна. Може да ми пишете на tancheto_22@abv.bg

Таня, 36г.

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!