Никога не съм мислила, че ще се сблъскам с акне. При мен се появи след една лятна почивка на морето, когато бях на 17. Остави ме объркана и доста уплашена, а и още си спомням думите на първия дерматолог, с който се срещнах още след седмица – “Акнето е сложно и комплексно състояния на най-големия орган в човешкия организъм – кожата. Готви се за борба, която може да трае с години.” Има ли нещо по-страшно, което можеш да кажеш на 17-годишно момиче? От там последва влошаване на социални контакти и емоционално състояние, което се ръководеше главно от състоянието на кожата ми. Имала съм добри периоди, имала съм и много лоши. Прочетох всичко, което има онлайн по темата и още толкова. Изгледах всички youtube видеа. Влюбих се в грима като начин да скрия състоянието, влюбих се в бялата козметика като начин да го лекувам. Е, нищо не помогна. И дерматоложката беше права. Борбата продължи с години, а опитите ми бяха отчаяни – противозачатъчни, Роукутан (тежък антибиотик, който буквално лющи кожата с невероятна скорост), литри чай от коприва и какво ли още не.

До днес – 15-ти февруари, 25-годишна, когато мога смело да заявя, че вече от два месеца се чувствам повече от прекрасно в кожата си. Дадох всичко от себе си да спазвам всяка част от програмата и няма да лъжа – беше трудно, и още е. Но лесни неща няма, нали така? 🙂

6-месечната програма получих като подарък от най-близкия ми човек – мама. Като, разбира се, сама си я пожелах, няма как иначе. 🙂
Тази програма, и в частност Ивайла, ме научиха да обичам кожата си и да разбера най-накрая, че акне се лекува само по един единствен начин – натурално, с промяна в мисленето, начина на живот и изчистване на целия рафт с козметика. Десетките бутилки със скъпи лосиони, кремове и мазила бяха заменени от новата ми любов – медът от манука, тоникът от зелен чай, който приготвям сама вкъщи за броени минути, и хидратиращ лосион от алое вера.

Кой да предположи? Че ключът към това да излекуваш всяка болест – не само акнето, си е вътре, в теб самия. Трябва да има само кой да го извади на бял свят. Та, благодаря ти, Ивайла. Че ме върна към това да се обичам.

Стефи,
ilieva.stefani@yahoo.com

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.

80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!