Славяна Кръстева

При мен всичко се случи след като в продължение на много дълго време бях подложена на непрекъснат стрес и динамично ежедневие, които отключиха редица проблеми, свързани с кожата, пълноценното ми хранене, както и с общото ми физическо и емоционално състояние.

Разбира се, започнах да търся начин да изляза от този порочен кръг. Получавайки, обаче, противоречива информация от всякакви възможни източници и прилагайки различни съвети, се загубих в един безкраен водовъртеж от прилагане на различни техники за справяне с проблема, скъпа ненужна козметика и процедури, които очевидно, само влошаваха състоянието ми.

Случаен разговор с моя приятелка ме доведе до страницата на Holistic connection и реших да се свържа с Ивайла. Уговорих си среща и след този час и половина, прекаран в кабинета й, бях сигурна, че този път нещата ще се случат. Какво ме убеди в това ли? Впечатлиха ме професионализмът и подхода й. След първата консултация, правейки задълбочен анализ на начина ми на живот, навиците и действията, които бях предприемала досега, тя стигна именно до самия източник на проблемите. В моя случай това бяха стресът и непълноценното хранене. Накара ме да осъзная, че всеки външен проблем се лекува отвътре и че не е достатъчно да се обръща внимание само на симптома, а да се погледне цялостно на причините за възникване на дадения проблем. Именно това беше и разковничето.

Благодарение на професионализма на Ивайла и Диди, огромното им търпение, безценните им съвети, които получавах след всяка консултация и процедура, както и на безкрайно полезните видео уроци, днес мога да кажа, че се радвам на много повече енергия, по-чиста и свежа кожа с избистрен тен и на много положителни промени, свързани със здравословния ми начин на живот.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да ми пишете на sl_krusteva@abv.bg

Славяна Кръстева, 32 год.