Ренета Вълчинкова

За да промениш себе си вътрешно.. да промениш себе си към нещо малко по-добро, първо трябва да започнеш от своята собствена нагласа и от начина си на мислене, а това се получава най-добре, когато си готов да излезеш от зоната си на комфорт!

Понякога обаче, е трудно да се справим сами, колкото и да си повтаряме, че ни е нужна промяна, понякога е нужен и друг човек, който да ни помогне, да ни насочи в по-правилната посока и който да ни накара наистина да поискаме промяната, а не просто да се нуждаем от нея! Е, този човек е Ивайла!

Благодаря на себе си, че не се отказах и си дадох още една възможност, да пробвам и да разбера дали този път наистина ще е различно! Ето, това беше и първата важна стъпка, да поискам, дори само още веднъж!

Благодаря на Ивайла за втората важна стъпка – тя ме убеди, че всичко се крие в самоосъзнаването, в самоконтрола, в постоянството и в дисциплината, точно така, да дисциплинираш самия себе си, защото човек е съвкупност от чувства и емоции, и всичко зависи от нашето вътрешно състояние!

По време на програмата, през тези няколко месеца, имаше моменти, в които губих посоката, губих желанието, беше ми трудно, отново се питах: “Ще успея ли да излекувам кожата си?”, и въпреки препятствията, аз не се предадох, защото вярвах и вярвам в себе си, защото Ивайла повярва в моята промяна!

Благодаря на Диди, за цялата грижа и за вниманието, което отделяше за всяка една процедура, по време на цялото лечение през тези няколко месеца, а и след това също!

Аз съм изключително доволна от крайния резултат, създадох си едни по-правилни навици и режим, ако в този момент ме попитате дали успях да излекувам кожата си, моят отговор е: “Да, аз успях, с Ивайла и Диди успяхме заедно!”.

За да поискаш промяна от външния свят, първо трябва да опиташ да промениш своя вътрешен свят, към нещо малко по-добро, а най-важното е, всеки ден да надграждаш себе си и да работиш върху по-доброто си Аз!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Ренета, 23г.
renetaa_retaa@abv.bg

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.