Рафие Демирова

За шест месеца работа с Ивайла видях кожата си чиста и без постоянното упорито акне, което години наред не се повлияваше от козметичните продукти в търговската мрежа. Разбрах, че за да имаш здрава и чиста кожа, не само трябва да ползваш подходящите за нея козметични продукти, но също така трябва да подбираш правилно храната си, да избягваш стреса и да увеличиш приема на хранителни добавки в зависимост от сезона.

Преди да работя с Ивайла се хранех нередовно и не се замислях като цяло какво ям. В продължение на почти осем години бях вегетарианка, не закусвах, имах забавен метаболизъм, бях раздразнителна, лесно се изморявах, имах постоянна анемия, също така бях често депресирана. Всичко това се отразяваше на външния ми вид.

След като стартирах шестмесечния курс при Ивайла промених начина си хранене, вече закусвам редовно, подбирам по-внимателно храната, която е полезна за мен – семена, свежи зеленчуци и плодове, а дори хапвам и месо (телешко). Всичко това, в комбинация с хранителни добавки.

Благодарение на Ивайла за шест месеца се чувствам много по-добре, както физически, така и на психо-емоционално. Кожата ми вече има здрав вид и става все по-чиста и сияйна. Имам много повече енергия и се чувствам ведра и спокойна. Смятам, че холистичния подход на Ивайла е уникален, тъй като включва правилен хранителен режим, козметични процедури и за „десерт“ австралийските цветни есенции, които въвеждат ред в емоциите, по лесен начин освобождават стреса и благодарение, на които лично аз намерих баланса вътре в себе си.

Благодаря ти, Ивайла!

Всеки, който се съмнява в програмата на Ивайла и иска да разбере повече за холистичния подход на лечение, може да ми пише на е-мейл rafie.demirova@gmail.com.
Бих се радвала да отговоря на въпросите му.

Рафие Демирова
30 г.