На страницата на Ивайла попаднах съвсем случайно и няколко месеца по-късно се престраших да отида на безплатна опознавателна среща. Веднага след нея реших да се включа в 6-месечната анти акне програма и така се случи, че я започнах точно на рождения си ден – най-хубавият подарък. Проблеми с кожата имам от преди гимназията, посещавала съм кожни лекари, но решението на проблема е било само временно, за сметка на появата на белези, след използването на предписаната ми агресивна козметика. Още след първите седмици от програмата кожата ми стана много по-гладка, свежа, петната започнаха да изчезват, пъпките също. И така вече 5 месеца, пъпки излизат по изключение и са само повърхностни, цялостният вид на кожата ми е променен, не само на лицето, порите са свити, вече не използвам фон дьо тен, като плюс и косата ми стана по-блестяща, свалих няколко килограма, преборих апетита за сладко. Но промяната е най-осезаема на психическо ниво, чувствам се много по-щастлива, качеството на съня ми се подобри, много по-лесно преодолявам трудни ситуации, самочувствието ми се повиши. Плюсовете са безброй! Изключителни благодарности на Ивайла! 

Бих се радвала да помогна, ако имате въпроси: radostina.st.stancheva@gmail.com

Радостина, 27г.

 

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!