Полина Карадочева

Сигурна съм, че ви е познато… пълен шкаф с тубички, сменяне на поредния антибиотик, дебееел слой фон дьо тен преди излизане, нежелание да се погледнеш в огледалото… Така се мъчих доста време като си мислех, че правя всичко по силите си, за да излекувам това упорито акне. Едва след като се запознах с Ивайла разбрах колко много грешки бях направила. Модул след модул, спазвайки всички нейни препоръки, кожата ми започна да изглежда така, както месеци наред бях мечтала.

Още след първия месец имаше такова значително подобрение, което така и не се беше случило след дългите лечения и процедури, назначени от дерматолози преди това.

Решението ми да се включа в програмата е едно от най-смислените неща, които съм правила за себе си. Кожата ми е чиста и свежа, което беше и основната цел. Но освен това:
    ● косата ми е по-хубава
    ● сънят ми се подобри значително
    ● изчезна чувството за тревожност
    ● имам повече енергия през деня
    ● повече сила по време на тренировки
    ● нямам подуване на корема (чак сега осъзнавам, че преди това съм имала проблем)

    ● храня се по-разнообразно и пълноценно

Всички препоръки на Ивайла вече са част от начина ми на живот!
Ако имате нужда от повече информация, за да вземете решение да започнете и своята промяна, може да ми пишете на polina_karadocheva@abv.bg.

Полина К. , 35 години

 

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.