Нина Методиева

Програмата промени животът ми! Преди нея смятах себе си за човек, който води здравословен начин на живот, но съм бъркала в много аспекти. Препоръките на Ивайла ме направиха устойчива не само на напрежението, а и здравословното ми състояние. Чувствам се енергична и жива, а това чувство е безценно! Преминах през много тежки етапи в живота си за тези 6 месеца и силно вярвам, че няма случайни неща, програмата и подкрепата на Ивайла ми дадоха сили да премина през всичко  със здрав дух и здраво тяло. Научи ме да се грижа за себе си просто, но по най- ефективния начин.

Кожата ми започна да се променя след 2- рия месец, а до 4-тия вече нямаше нищо общо с преди! На 6-тия месец вече мога спокойно да изляза без грим и без притеснения за това, по какъв начин изглеждам, вдъхна ми самоувереност и самочувствие. Като допълнителен бонус ще добавя, че свалих ненужните килограми и “смъкнах” няколко фини бръчици от лицето си. E, какво повече?

Отделно на всичко имам хормонален дисбаланс и към момента усещам значителни подобрения, а това нещо въобще не го очаквах. Смятах, че съм намерила Ивайла случайно, а вече съм сигурна, че не е така. Бях експериментирала с всякаква козметика и хранителни добавки през годините, бях ходила при “най- добрите” дерматолози и вече бях на прага на отчаянието и да зарежи всичките си усилия, докато не ми попадна клип за меда от Манука и тогава си казах: “това е последният експеримент, който правя със себе си и средствата си” и наистина се оказа последен, но напълно успешен! Холистична грижа означава цялостна такава. В Holistic Connection получавате именно пълно обновяване. Благодаря на Ивайла и Диди за грижата, търпението, разбирането и вярата които ми дадоха! Те влагат сърце и любов към това което правят, придружено с много знание и отдаденост, даващи резултати, а аз наричам това призвание. В живота са необходими три книги, които да са точните, но докато стигнеш до тези три книги е необходимо да прочетеш цялата библиотека, именно това казах на Ивайла не отдавна.

Напълно разбирам тези от Вас, които имат съмнение или несигурност относно “новите” и “непознати” методи, тези от Вас които са загубили вяра и тези от Вас, които водят дълга, но неуспешна битка. Ако  имате нужда от повече преди да започнете програмата, моля пишете ми на nina_p_metodieva@abv.bg

Н. Методиева 31 г.

 

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.