Моника Дилова

Holistic-Connection-testimonial-clean-skin-without-acneПрограмата ми помогна не само да подобря външния вид на кожата си, но и да подобря цялостно живота си.

Преди участието ми в програмата се чувствах обезверена, не ми харесваше начина, по който изглеждах, имах дълбоки кисти по лицето, почти ежедневно главоболие и постоянна тревожност. След повече от 5 години лутане и пробване на кремове, добавки, хранителни режими – Ивайла ми помогна да намеря правилната посока. Придобих изцяло нови навици по отношение на храненето, грижата за себе си и начина на живот. Следвайки стъпките, дадени в програмата, постигнах хормонален баланс: свалих излишните килограми; кожата ми стана здрава, свежа и чиста; нямам главоболие, спрях да се тревожа за всичко. Точно в последния месец на участието ми в програмата, вследствие на цялостната промяна на начина на живот, разреших много сериозен личен здравословен проблем. Бих казала, че при мен резултатите са невероятни и нямам думи да Благодаря на Ивайла за всичко!

Вече се чувствам изпълнена с енергия и желание за живот. Научих, че правилната грижа за себе си води до съвършено нов начин на живот и увереност, която идва отвътре.

Ивайла дава толкова много стойност, а програмата многокрано надхвърли очакванията ми!

За мен програмата е по-скоро обучение по цялостна грижа за себе си, след което вече наистина знам, което правилно в грижата за мен самата и за кожата ми. Придобих знания и навици, които вярвам, че ще ми служат винаги.

Ще се радвам да споделя подробности за участието ми в програмата и резултатите, които постигнах – пишете ми на dilova.monika@gmail.com

Моника, 28 г.

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.

80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!