Само за два месеца кожата ми се изчисти значително. Имам по-малко зачервявания, черни точки и възпаления.

Имам проблеми с кожата от тийнейджърските ми години, които до голяма степен бях разрешил докато навърша 20, но акнето се завърна с пълна сила след бригада в САЩ и този път беше не само по лицето, но по гърдите и гърба, от които в момента имам огромни белези. Когато се завърнах в България естествено отидох на дерматолог, който ми изписа лечение с антибиотик, което даде резултат само за периода, в който го пиех. Месец след края на курса с антибиотик нещата бяха същите. В последствие посетих няколко други доктора, които искаха да ми изпишат същото лечение или по-тежко (роакутан, който има трайни странични ефекти даже и след спиране на използването му), но аз бях решен че ще се лекувам по естествен начин. След около година и половина четене в интернет и „правилно хранене“ имах голямо подобрение, но все още имах акне.

Преди 3 месеца попаднах на сайта на Ивайла в интернет. Въпреки, че бях леко скептичен, реших да си запазя час и след това да продължа по нейната програма. Първото ми впечатление беше, че тя погледна в пъти по-дълбоко в проблема сравнение с всеки един доктор, при който съм бил. Зададе ми безброй въпроси за това как се храня, как спя, как се чувствам и като цяло за начина ми на живот, след което ми направи индивидуален план за лечение.

Още след първия месец имах огромно подобрение. Кожата ми вече не беше така зачервена и беше значително по изчистена, в допълнение започнах да се чувствам доста по-енергичен, самоуверен и най-вече щаслив. Приятели и колеги започнаха да ми казват, че кожата ми изглежда много по-добре. В момента съм към края на 3тия месец и мога да заявя, че Ивайла е истински специалист и това, което постигнахме заедно с нея за 3 месеца е в пъти повече сравнение с това, което постигнах сам за година и половина.

Ако някой има съмнения относно ползата от холистичната програма на Ивайла, може да ми пише на имейл miroslav.goshevlr@gmail.com бих отговорил на въпросите му.

Миро, 26г.

Прочетете още отзиви на някои от клиентите ни ТУК

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!