Милена Терзиева

Изпробвала съм почти всичко, включително дерматолози, антибиотични кремове, спазвала съм диета, която според мен е била подходяща, но в последствие се оказа, че не е. От тийнейджър имам проблем с акнето, но напоследък доста се влоши.

Срещата ми с Ивайла и преминаването през цялата програма е едно от най-добрите и значими неща, които съм правила лично за себе си! Очаквах, че ще има резултат, но вече в края на програмата съм просто УАУ от ефекта!

Научих как да се храня правилно в комбинация с различни добавки, каква да бъде подходящата козметична грижа за лицето ми и връзката на физическо и емоционално ниво! Към днешна дата нямам нито една пъпка и се гордея с постигнатите резултати!

Благодаря ти Ивайла, че с твоя помощ постигнахме този уникален резултат! За всички, които още се колебаят, препоръчвам на 1000% да се запишат в програмата, която освен, че помага да се изчисти кожата на лицето, подобрява цялостното състояние на организма!

Милена, 31г.
milena.terzieva91@gmail.com

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.