Мила Божикова

  1. Откога имаш акне и какво беше правила до момента, за да се справиш с проблема?

Имам акне от около 10г. В началото пробвах да се боря с проблема с дрогерийна козметика, правех си маски и различни пилинги в домашни условия. Преди 6г. за първи път посетих дерматолог и започнах лечение, тъй като акнето ми се беше влошило значително – имах зачервявания и дълбоки пъпки, които не минаваха със седмици. Започнах да прилагам силни локални лекарства, които първоначално дадоха ефект и за известен период кожата ми се изчисти и се чувствах добре. След около 2 г. лечение получих отново сериозно акне и ми беше изписан антибиотик, който даде отново временен резултат. Миналата година се стигна и до лечение с хормони, които приемах в продължение на 4 м., но резултатът беше нулев и даже влошиха състоянието на кожата ми. Никой не ми беше обяснил как да се храня и как да се отнасям правилно към кожата си, за да не се завърне проблема. Започнах да се съмнявам, че някога ще мога да се справя с акнето и това ме депресираше.

2. Какво беше състоянието ти преди и какво те подтикна да започнеш Анти-акне програмата?

Кожата ми беше в средно лошо състояние – имах дълбоки пъпки, които не можех да премахна сама, беше зачервена, раздразнена, мазна, с доста нездрав вид и имах сърбеж. Най-често пъпките се образуваха в зоната на челюстта и брадичката, а по челото имах и ситни пъпчици. Изпитвах срам от проблема ми и бях доста напрегната психически. През повечето дни имах ниски нива на енергия.

Попаднах случайно на страницата на Ивайла във Фейсбук и ме заинтригува подхода й, който не включваше агресивни методи за лечение. Реших, че искам да пробвам нещо тотално различно, включващо естествен и щадящ подход към проблема.

3. Как се чувстваш сега и какви са положителни промени при теб?

В момента се чувствам чудесно! Имам енергия, настроение, чувствам се жизнена и много по-спокойна отпреди. Кожата ми е чиста, искряща, без зачервявания и сърбеж. Има много по-здрав вид и цвят. Вече не се страхувам да ходя без грим в ежедневието си. Също така забелязах и промяна в косата ми, която стана по-бляскава и здрава.

4. Кои са 3-те най-съществени подобрения, които постигна, откакто работим заедно?

  • Здрава и жизнена кожа
  • По-добро познаване на тялото ми
  • По-балансирани емоции
  • По-добро отношение и разбиране към храненето
  • Цялостно подобрение в качеството ми на живот – енергия, радост, спокойствие

5. Какво най-много ти хареса в програмата?

В програмата най-много харесвам, че е много подробна и проблемът с акнето се разглежда от няколко страни. Неотлъчно имах подкрепата на Ивайла, която ми вдъхваше спокойствие и никога не се притеснявах да споделя проблемите си с нея. Процедурите при Диди дадоха страхотен резултат и след всяко посещение кожата ми беше озарена, почистена и жизнена.

6. Какви са осъзнаванията, които имаш за себе си относно акнето?

Здравето и красотата идват отвътре навън! Акнето е комплексен проблем и е симптом, че в тялото има сериозен дисбаланс. Осъзнах, че решението е в моите ръце и не включва тежка козметика и лекарства, които повече вредят, отколкото помагат. Научих да приемам себе си повече и за пореден път разбрах колко е важно да се грижим за себе си, като водим здравословен начин на живот.

7. Съгласна ли си да разкажеш и да дадеш повече подробности, ако някои прояви интерес?

Да, разбира се. Всеки, който има въпроси, може да се свърже с мен. 🙂

Мила, 22г.
milsy.mbi@gmail.com

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.

ТУК можете да прочетете мнения на още мои клиентки, които са били в мои програми.