Миглена Желева

Holistic-Connection-acne-skin-improvement-curing- acne-healthy-skinМоята борба с акнето започна още в ученическите години. Какви ли не козметични процедури, лекари, хапчета и терапии ми бяха предлагани – уви, с твърде кратък успех. Чаках времето между акнето и бръчките и все не намирах трайно решение. Последваха две бременности, стрес и недоспиване, което допълнително влоши състоянието на кожата ми. Междувременно бях намерила място, където ми предлагаха добра грижа и козметични процедури, но нещо липсваше отново в цялостния подход към проблема и въпреки добрите резултати, състоянието на кожата на лицето ми на моменти се влошаваше отново.
Тогава съдбата ме срещна с Ивайла. Програмата ми бе препоръчана от приятелки.
Сега, 6 месеца след моето ново начало, се чувствам повече от прекрасно. Кожата на лицето ми е спокойна, еластична, сияе, тялото ми се чувства леко. Научих се да се справям сама с трудностите, да разчитам сигналите на тялото и кожата си. Дори и да се появи пъпка, бързо отминава, енергична и жизнена съм.
Промяната в храненето ми, връщането към мечтаната ми физическа форма, дисциплината и сияйната ми кожа са моите най-големи постижения. И вярата,че всичко започва днес, а не някой ден. Разбира се с помощта и усмивката на Ивайла.
Програмата е нещо, което всяко момиче с проблемна кожа заслужава да си подари. Безценно е да се чувстваш добре в кожата си, да си вярваш, да се приемаш и харесваш!
Благодаря на Ивайла и Диди за безценните съвети и подкрепата.
Всеки, който има нужда от повече информация може да ми пише на: miglena.zheleva11@gmail.com
Миглена,
34г

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.