Мая Демирева

Казвам се Мая и съм на 35 години от град Хасково.
Проблемът “акне” си спомням още от навлизането в тийнейджърските ми години. Дълги години се лутах между скъпо струваща козметика и “прехвалени” дерматолози.
Опитвала съм какво ли не, а промяна – само моментна, след време отново проблемът беше на лице.Това ме подтикна да пробвам терапия с така небезизвестния Роакутан, въпреки, че знаех за отрицателното му действие върху целия организъм. Казах си, какво пък толкова ще ми стане, важното е акнето да изчезне. Естествено и това не помогна, имах затишие близо година след приема му и след това отново почнаха лека полека да излизат пъпки по цялото лице.

Всеки на моето място би се отказал, това са близо 20 години в борба за хубава и чиста кожа. И аз също се бях предала, бях решила, че никога няма да имам мечтаната кожа и че просто трябва да се примиря с това.

Съвсем случайно, даже не помня как, четейки в интернет ми попадна страницата на “Holistic Connection”. Хареса ми това, че методът е различен, че е нещо ново, което не бях пробвала до сега и затова реших да се запиша за опознавателна среща с Ивайла. На самата среща тя беше толкова мила и изчерпателна, че нито за миг не се поколебах, почуствах, че този път ще бъде различно. Записах се в програмата и това е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си през последните десетина години.

За мен времето се определя “преди” и “след” програмата.
Преди да започна програмата имах рязко влошаване на акнето, с огромни кисти в областта на челюстта и скулите. Самата аз чувствах, че нещо не е наред с организма ми и че имам нужда от коренна промяна.

Започнах силно мотивирана и знаех, вътрешно усещах, че този път ще имам успех. Още на третия месец при мен имаше коренна разлика. Усещах кожата си много по-спокойна, нямаше го това опъване и сухота, зачервените участъци ставаха все по-бледи и кожата започна да се подобрява. Освен това при мен настъпиха и много други положителни промени – сънят ми се подобри, изчезнаха мигренозните пристъпи и всекидневното главоболие, работата на червата ми се подобри, вече не изпитвам този дискомфорт и подуване, като цяло се чувствам много по спокойна и уверена, научих се как трябва да се храня, кои храни са подходящи и кои трябва да избягвам, придобих прекрасни навици като редовна закуска, всекидневно медитиране, спортуване и други техники за подобряване на емоционалното здраве.

Каквото и да кажа за холистичната програма, би било малко.
Благодарна съм, че се срещнах с Ивайла и Диди и че те ми помогнаха да извървя пътя на промяната си.

Ако някой прояви интерес или има конкретни въпроси, свързани с програмата, на драго сърце бих помогнала и бих отговорила, не се колебайте да ми пишете.

Благодаря ти Ивайла! И ще продължавам да ти благодаря, защото си прекрасна, защото си различна, защото съдбата ме срещна с теб и се надявам да продължим и занапред!

С поздрави,
М.Демирева
solnastaya-bs@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.