Марина Терзийска

За мен Ивайла и нейната програма са нещо невероятно и променят човешки животи! Само човек, който се е сблъсквал с акнето би разбрал какво имам предвид.
След като цял живот още от тийнейджърските ми години съм с проблемна кожа, която в последната година преди да се включа в програмата се влоши ужасно, все още не мога да повярвам, че за шест месеца кожата ми има такова подобрение.
Но настъпиха и други промени – хормоните ми са по-балансирани, отървах се от ужасното главоболие, станах по-спокойна, по-жизнена, самочувствието ми се подобри.
Преди програмата, каквото и да съм опитвала (процедури, козметики, противозачатъчни), или е имало съвсем краткотраен ефект, или никакъв, да не кажа и негативен, и не можех да изляза от вкъщи без фон дьо тен на лицето си. И в един момент, след изчитане на всичко възможно по темата, достигнах до извода, че за да се излекува кожата не е достатъчно да се лекува само тя външно, а трябва да се разбере причината и да се работи върху това. И в този момент се запитах как да стане това, след като всички дерматолози и козметици работят единствено и само върху кожата на лицето и не търсят причината за проблема? И в този момент попаднах на страницата на Ивайла.
След като прочетох в какво се състои програмата и какъв е подходът й, имах чувстовто, че е прочела мислите ми и е разбрала какво точно търся. 🙂 И нямах нужда от повече мислене – срещнах се с нея и веднага усетих и разбрах, че това е нещото, от което имам нужда, и което ще ми помогне. И се оказах права – благодарение на невероятните познания, усет и подход на Ивайла, и усилията положени от мен да спазвам всяка част от програмата (което се оказа не само лесно, но и приятно), резултатите са налице и подобрението продължава. След като преминах през цялата програма вече знам, че това е единствения работещ начин човек да излекува кожата и тялото си и бих я препоръчала на абсолютно всички дами, които имат проблемна кожа, независимо от причината за това, защото колкото и да не ви се вярва (знам какво е да се чувстваш в безизходица), Ивайла наистина прави чудеса. Благодаря от сърце!
 
С удоволствие бих разказала подробности ако някой има желание да се свърже с мен.
 
Марина, 34 г.