Мария Христова-Къртова

Сега съм на 34 г., а живях над 10 години не харесвайки кожата си.
Възпаления и дълбоки подкожни кисти ме измъчваха постоянно. Сигурна бях, че проблема е вътрешен, затова и не експериментирах с мазила и кремове, но и не знаех как да адресирам този вътрешен проблем. Не знаех причината, а те се оказаха няколко. Бях се отказала да търся решение и си мислех, че трябва да се приема такава, каквато бях. Приемах положението, но не успявах да се харесам. Последните няколко години се появи и друг симптом на вътрешното ми състояние – безкрайните възпаления на горните дихателни пътища и синузит, който се хринифицира. Състоянието ми беше такова, че не отивах да търся медицинска помощ, страданието ми беше едва забележимо за другите и аз успявах умело да не му обръщам внимание. Но общото ниво на енергията ми беше слабо, спеше ми се, нямах сила и настроението ми беше трагично. Убедена бях, че трябва да издържа това мъчително състояние и че вероятно такъв е живота и всеки човек страда и това е нормата. Покрай псохоанализата, с която се занимавам започна да ми хрумва идеята, че мога да си позволя понякога и да се чувствам здрава и енергична. Каква смеля идея!

Лечителската помощ не е нещо, към което лесно се обръщам, отне ми време докато открия Ивайла, но сега съм сигурна, че съм търсила точно нея! За да се посветя и да следвам указания, ми трябва сериозен и задълбочен професионалист, който да ме убеди с факти и познания, вдъхновяващ и силен чoвек. Късмет или интуиция, не знам, отне ми месец да следя онлайн страницата на Ивайла за да съм почти сигурна, че те е моят човек.

След срещата ни на живо вече нямах колебания. В течение на разговора, стана ясно, че симптомите по кожата ми датират от детството и една голяма част от тях са ми семейно наследство.

Няма да преувелича, ако кажа, че промените, които Ивайла внесе в живота ми бяха огромни. Храненето, съня и отношението към себе си. Аз от своя страна бях наистина дисциплинирана, така става, когато вярваш и искаш.

Храната ми отне около месец да се адаптирам, този месец беше напрегнат и гладен. Но мина. Не бях спазвала хранителен режим никога в живота си и много бързо отслабнах с 5-6 излишни килограма (това си беше чудесно бонус-вдъхновение). Сега се храня вкусно и задоволяващо, усвоих нов стил на готвене и съм безкрайно доволна.

Със съня още не съм в перфектни отношения, спя по-малко от колкото ми трябва, но започнах да си позволявам истинска почивка, това направи голямата разлика в общото ми състояние.

Най-съществената промяна за мен се случи, когато приех грижата за себе си, като част от играта. Вдишваме, после издишваме. Работа и после почивка. Човешко е! Имам повече енергия и съм работоспособна, колебанията в емоционален план също намаляха.

Ще отделя и няколко реда на лечебните кризи. Ивайла ме подготви, обясни ми за тях, но те се наричат кризи, защото наистина са кризи. Точно, както тя ми обясни всички симптоми се връщат многократно и губиш вяра. Подложих Ивайла на разпити и съмненя. Тя изтърпя моите кризи с професионален финес.

Подобрението в кожата и в общото ми състояние настъпи още в първия месец, после кризите, няколко една след друга и цялостното очистване на организма усетих след 4-тия месец. Не съм боледувала от тогава и синузита ми не се е активирал. Сега нещата са стабилни и работя върху детайлите.

Тези думички започнаха да се редят в главата ми от благодарност. Искам да споделя с повече хора опита си, защото ми е тъжно и леко ядосано на излишно дългото време прекарано в неведение, и болест.

Ако имате нужда от вдъхновение и подкрепа, аз бих се радвала да споделя повече опит : mariaphristova@gmail.com

Поздрави,
Мария

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.