Преди да започна да работя с Ивайла състоянието ми беше вяло, апатично, не можех да се концентрирам, разсеяност, липса на енергия, чиято липса често компенсирах с кафе, имах високо кръвно, кожата на лицето ми беше леко раздразнанена, косата много падаше, ноктите бяха много меки. Нямам наднормено тегло. Вярвах, че се храня отнисително здравословно.
След около година прием на различни добавки, по-съзнателен режим на хранене и различни цветни есенции в зависимост от емоционалното ми състояние, мога да кажа, че се чувствам много по-добре. Имам още какво да желая, но за радост посоката е установена. Радостта и жизнеността се върнаха, правя йога по-редовно, ноктите, косата, кожата са в прекрасно състояние. Кръвното през повечето време е нормално.
За мен е важно как изглеждам, но по-важно е как се чувствам. И разбирам, че е много, много важно какво даваме на организма си всеки ден с храната и напитките. За мен външната красота е следствие на здравето. И Ивайла ми помогна да преодолея някои важни предрасъдаци…
Благодаря, Иве.
п.с. Ако някой има нужда от повече инфо, нека ми пише – ще се радвам да поговорим: hinovamaria@gmail.com

Мария Хинова
32г.

 

Още отзиви на някои от клиентите ни ТУК