Мария Гюдженова

Страдах от акне 10 години, в които бях опитвала всякакъв тип препоръчвана козметика – от такава струваща състояние до лековити домашно приготвени кремчета. Подлагах се на многобройни процедури и антибиотичен курс на лечение- ефектът от всичко това беше минимален и носеше след себе си разочарование.

Случайно или не чак толкова, попаднах на информационно клипче към Холистичната програма. Бях опитвала какво ли не и първоначално някак не вярвах на чутото, смятах, че е поредната лъскава и платена реклама, но нали толкова години не спирах да търся разрешаване на проблема си, затова след кратко обмисляне, се свързах с Ивайла. Това бе и ключът към дългоочаквания резултат.

Програмата наистина променя животи. Необходима е силна мотивация и непоклатима воля, но резултатът НАИСТИНА си струва. Подобренията при мен започнаха да се случват около третия месец, което разбира се подсилваше желанието ми да правя всичко „по правилата“.

Видът на кожата ми се промени изцяло, ако преди време съм имала определена психологична спирачка да излизам без нанесен грим, то определено към днешната дата това не съществува. Програмата спомага за цялостно емоционално преобразяване, с мен се случи точно така.

Едно огромно благодаря на феите Ивайла и Дими за цялото внимание, отношение и цялата емпатия, които проявяваха към мен, а вярвам и към всеки един в програмата.
Истинска наслада е да се виждаш в огледалото без притеснения, а когато получаваш комплименти за това колко сияе кожата ти, вътрешното ти Аз направо ликува. 🙂

Приветствам всяко момиче да даде шанс на себе си за такава промяна. Има защо!
Ще се радвам да бъда полезна и да се отзова на всички питания свързани с програмата.

Maрия Гюдженова, 29г.
maria_gud@abv.bg

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.