Константина Спириева

Проблемната зона при мен беше около брадичка, постоянно зачервени участъци и червено-лилави упорити петна, които не изчезваха, пробвала съм какви ли не продукти за акне. Появяваха ми се подкожни пъпчици, изключително болезнени и неприятни, борих се с тях доста дълго време, докато не открих правилната грижа за моята кожа и програмата за чиста кожа. Изключително щастлива и благодарна съм! 🙂

Смятам,че се преборих със зависимостта си към сладките неща, в частност шоколада. Разбира се, позволявам си, но доста по-рядко и определено в по-малки количества. Забелязвам и промяна в кожата.
Относно червените петънца, смятам, че продуктите с AHA киселини доста ми помогнаха в последните месеци, разбира се и анти акне терапиите с Диди. Кожата ми е мека и сияйна, не се притеснявам да изляза без грим, тенът ми видимо е по-изравнен. Мои приятелки също забелязват промяна във вида на кожата ми, което много ме радва.
Започвах да консумирам различни видове риба и повече разнообразни зеленчуци. В първите месеци от програмата свалих около 4-5кг. и смея да кажа, че поддържам това тегло дори и през зимните месеци.
Щастлива съм от постигнатите резултати до момента и смело продължавам напред!

Константина е част от Анти-акне програмата при младежко акне.

Кони
koni907@mail.bg

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.