Катерина Илиева

Първо, бих искала да ти благодаря от все сърце за програмата, която си създала, както и за подходът, желанието и усилията, които влагаш.

В шест седмичната програма, аз постигнах много, а именно:
– кожата ми, в сравнение с това, което беше е много изчистена, порите са много по-малки, омазняването е значително редуцирано, усещам кожата си здрава;

Това, което поне аз чувствам, че оказа най-голямо влияние за мен, е че след няколко години, в които буквално не дъвчех храната, както и пиех огромни количества вода по време на хранене, е че сега дъвча внимателно и не пия вода поне 40 минути преди и след хранене.

Въпреки, че за един месец имам огромен напредък, все още имам някои малки пъпчици, както и доста черни точки въпреки, че ходя на почистване веднъж месечно. Напълно осъзнавам, че е минал само един месец и че промяната в кожата ми за този един месец е невероятна, но след като постигнах такъв напредък съм още по-амбицирана да положа всички усилия да преборя напълно този проблем.

Катерина
katerina.ilieva@icloud.com
Клиент в 6-седмичната програма “Основи на чистата кожа”

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.