Йорданка Атанасова

Имам акне от тинейджърските години, което на периоди бе по-силно или по-спокойно. Много се засили миналата (2020) година март месец. Отидох за пореден път на дерматолог и той ми изписа силно изсушаващ крем за лицето, от който нямах никакъв ефект. В края на май, за щастие, срещнах Ивайла и малко след това започнах анти-акне програмата.
Още след първия месец пъпките започнаха да изчезват. Изключих някои храни от менюто си и свалих няколко килограма. Открих, че имам дефицит на Витамин Д и започнах да пия хранителни добавки. Спряха да ми излизат активни пъпки и с времето петната значително избледняха. Кожата ми стана мека, сияйна и значително по-хидратирана.

Изключително съм доволна и благодаря на Диди и Ивайла за индивидуалния подход и съветите. Постигнаха това, което много дерматолози години наред не успяха. За мен те са най-доброто решение в борбата с акнето.

Йорданка е част от Анти-акне програмата при младежко акне.

Йорданка
daniatanasova@mail.bg

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.