Имам акне от 14 годишна и няма нещо, което да не съм намазала върху лицето си, от достъпни средтсва до скъпа козметика. Затворен кръг, в който нещата или бяха “горе-долу добре” до “не искам да излизам навън”. И всеки ден фон дьо тен (15години), не излизах без него навън.

Моето акне, не е от най-тежките случаи. Нямам дълбоки белези или силни възпаления, но винаги са с мен черни точки и поне 5-6 пъпки, активни пъпки. Като в един момент нещата не станаха наистина лоши (преди 3 години) – адски много комедони в областта на бузите, пресушена и загрубяла кожа, която при това се омазняваше. Тогава реших да посетя козметик за пръв път, последваха механични почиствания и сесии с хим. пилинги, но така и не постигнах желания резултат, продължавах да имам  пъпки, комедоните намаляха, но ги имаше, кожата ми продължаваше да изглежда “повехнала”.

По случайност се озовах на лекцията на Ивайла и се запознах с нейния холистичен подход. Започнах терапия за акне, а се оказа, че получих не само физическа, но и психическа терапия. На лекцията не отдадох особено значение на коментарите от момичета, минали програмата, за спокойсвието, равновесието и по-малкото напражение, защото не смятах, че имам такъв проблем.

И така, 4 месеца по-късно кожата ми е жива, изглежда много по-здрава с хубав тен, все още излизат пъпки, но те са в много по-малко, не са дълбоки и минават за ден, а омазняването е намаляло значително. Тялото ни, винаги дава сигнал, когато нещо не е наред, но трябва да има кой да го разбере.

Стресът и умората са част от ежедневието ми почти 10 години и толкова съм свикнала с тях, че смятах апатичното отношение за нещо нормално. Оказа се обаче, че с хранителни добавки, сън и правилната храна, хубавите дни с добро настровние стават все повече, спрях да си изпускам нервите и да се ядосвам.

Благодарна съм на Ивайла за работата и всеотдайността й. Не съжалавам за избора, който направих в полза на нейната програма.
Може да се свържете с мен на имейл izabel629@abv.bg за всякакви въпроси.

Изабел, 30г.

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!