Боря се с акнето повече от 10 години с непостоянен резултат поради простата причина, че третирах симптома, но никога причината за проблема. Подобно на повечето хора дори и не се бях замисляла за вътрешния аспект на този проблем. Спомням си случаите, когато седях пред огледалото потресена и просто не можех да си обясня кога новата орда от обезобразяващи пъпки пак е успял да се появи на лицето ми.

 

След многократни отчавайщи и неуспешни опити да контролирам акнето си, криейки го под тежки пластове грим, когато вече нямах сили да се боря повече и влошавайки нещата още повече, моя добра приятелка ме насочи към Ивайла и нейния холистичен подход. Ивайла изцяло преобърна представите ми за грижите, които трябва да полагам за себе си и с изчерпателност, която не бях срещала преди, отговаряше на многобройните ми и доста често нескончаеми въпроси.

 

Ивайла ме научи на нещо много важно – нищо не е фатално загубено, само трябва да бъда търпелива и да повярвам във възстановителните сили, които са заложени дълбоко в моя организъм. Тя ми показа как да се грижа за вътрешния си комфорт, което веднага се отрази и на външния ми вид – за малко повече от 6 месеца пъпките престанаха да излизат, дори и да има такива те са по-скоро повърхностни и няма помен от подкожните огромни бабуни, от които не успявах да се отърва със седмици. Кожата не е зачервена, а тенът ми е изравнен – за първи път от години си позволявам да изляза навън без какъвто и да било фон дьо тен или бб крем. Няма я вече зачервената наситена с пъпки, белези и дехидратирани участаци материя, която преставляваше кожата ми едва преди няколко месеца. Положителен ефект забелязах и в съня си, постоянните нива на енергия и цялостната стабилна психическа нагласа. Въпреки добрите резултати до сега, ми предстои още много работа, за да се справя с последвията от непростимото неглежиране на грижата за кожата и себе си в продължение на толкова дълго време, но съм спокойна и уверена, че сега съм в правилните ръце и окончателните положителни резултати няма да закъснеят!

 

В тези едва няколко реда се опитах да съмаризирам каква късметлийка съм била, че в този труден момент съдбата ме срещна с Ивайла и много ще се радвам, ако ми пишете на iv_salutova@abv.bg за пълния набор от информация за професионализма на Ивайла, който не успях да отразя по-горе. Моят съвет към момичетата, които имат акне е – не се доверявайте на високопарни обещания за бърз ефект, третирайки проблема само външно, човешкият организъм е един цялостен добре сработен механизъм. Помогнете му, за да ви помогне и той, а това със сигурност ще се случи с вещата помощ на профсионалисти като Ивайла!

 

Ивета, 34г.

 

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!