Ина Глушкова

От години имам проблемна кожа. Опитвала съм да се справя с нея по всевъзможни начини – бяла козметика, спорт, промяна в хранителните навици, посещеения при дерматолог. Макар на моменти да имаше подобрение, не откривах причината и следователно дългосрочното решение на проблема. Чувствах се изтощена от непресттанното търсена на „лековития“ крем, който ще реши проблема ми.

Съвсем случайно попаднах на програма в онлайн пространството и бях изумена от всички споделени отзиви за нея. Бях опилата толкова много до сега, че в началото бях доста скептична. Но след срещата с Ивайла и Диди реших да дам шанс на програмата. В началото ми беше изкючително трудно да се доверя, за това реших, че ще наблюдам процеса стриктно и ако видя, че не ми влияе добре – просто ще прекъсна. Така започнаха 6те месеца, а аз записвах стриктно как се чувствам, с какво се храня, дали имам някакви симптоми и в какво състояние е кожата ми. След първият месец вече знаех, че съм на правилното място. Всяко едно нещо в програмата беше точно на място и имаше своята роля и цел. Получавах и персонални насоки от Ивайла. Благодаряние на наблюденията ми и нейните насоки, успях за отрицателно време да осъзная причината за проблемната си кожа и имах стъпки за действие, нещо което не откривах с години.

С многото изпробвана козметика през годините, чувствителната ми кожа беше станала свър реактивна към всичко. С постепонно въвеждане и грижа видях как се успокой и промени коренно. Разбрах как да се грижа за нея, с подходяща и щадяща козметика.

Видях драстична промяна в кожата си, не само по отношение на акнето и белезите, но в цялостната визия и начина, по който се усеща. Коремът ми вече не беше подут, нещо с което трябваше да се справям редовно преди. Чувствам се много по-спокойна в уравновесена, намерих как да се справям с ежедневния стрес успешно.

Влюбих се в медът от манука. В началото маската с него беше едно от непонятните неща, което нямах търпение да свърша набързо. Сега е ежедневен ритуал, който правя с удоволствие и виждам как кожата ми го обича.

След програмата се чувствам безкрайно щастлива, че реших да се доверя на Ивайла и Диди. Успях да разбера от къде се появява проблема и как да го третирам, как да се грижа за себе си и да се чувствам добре в кожата си. Програмата ми даде така търсена посока, която се опитвах да намеря с години, но се губех в морето от информация.

Най-значимото за мен в програмата беше знанието, което сама получих за себе си и тялото си. Открих така търсената от мен насока, за това как да дам на тялото си необходимото, за да се чувства добре и да бъде здраво. Разбрах от какво има нужда, какво мога да подобря и как да работя с него. За мен програмата не беше просто чиста кожа, а много повече – здрав дух и здраво тяло.

Благодарна съм на Ивайла и Диди за префесионализма, вниманието и индивидуалния подход. Бих препоръчала на всеки, който има възможността и нуждата, да се включи в програмата.

Ако някой желае, с радост бих разказала повече.

Ина,
25 години
glyshkovaa@gmail.com

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.

ТУК можете да прочетете мнения на още мои клиентки, които са били в мои програми.