Илияна Илиева

iliana-ilievaЗдравейте, казвам се Илияна Илиева!

Преминах през шест месечната холистична анти- акне програма преди около година и половина.

Ще започна така: Запознавайки се и стартирайки програмата, първото нещо, за което нямах търпение, беше да дойде моментът, в който да дам обратната си връзка, защото това, което получих през тези шест месеца от Ивайла и Диди, всъщност получавам и до ден днешен е нещо, което не съм срещала никъде, наистина никъде досега! Тук говорим за едно ниво на професионализъм в най-най висшата му и чиста форма. Професионализъм, отношение, задълбоченост и цялостна ангажираност към проблемите, през които ти преминаваш, в борбата с акнето си. По-скоро преминаваш ЗАЕДНО с тях!

Сигурна съм, че Ивайла и нейната практика не са първото нещо, с което сте се срещнали при борбата си с акнето. И много жалко!

Историята ми е, може би, доста често срещана. През пубертета аз бях от децата, които не са се сблъскавли с този проблем наречен акне. При мен акнето се появи в по-късен етап, когато бях на 20 години. Имах сблъсък с него периодично, а не през цялата година, като в началото се появяваше само между сезоните есен и зима. Така започна и моята грижа специално насочена към акнето. Започнах посещения при козметици, задълбочих почистването на кожата си, предприех сериозни мерки и промених козметиката и рутината си. На пазара има толкова огромен избор от козметика за акне, мислех си, – ще се преборя! По всички усилия и старание, които влагах личеше, че резулататът ще дойде скоро – очаквах предишния вид на кожата си! Да, той се появяваше за известен период, аз бях много щастлива и така до следващата година, когато пак се появи същия проблем. С времето, обаче, борейки се с досадното акне, то се влушаваше все повече и повече и се появяваше все по-често. Дойде ред и на  специалистите дерматолози. Там вече бях сигурна, че ще получа помощ! Ето, че започнах терапия с различни пасти, мехлеми, гелове и измивни средста. Май това беше решението! Най-накрая спокойствие! Да,……но не! Какво се случва!? Вече съм обезобразена! Акнето става все по-тежко, боли, разпространява се и в други зони, а на всичкото отгоре вече ми е трудно да го скрия и с най-покривния фон дьо тен, който се предлага на пазара.

И така продължи моето посещение при различни дерматолози и козметици, продължи и изпробването на различни препарати „за“ акне ( натъртвам на „ЗА“, защото в никакъв случай не бяха „против“ акне), докато в един момент, не събрах на едно място всиките „боклуци“, които трябваше да ми помогнат да се справя с тази неприятност АКНЕТО. Хора, имах колекция от цял кашон с най-различни козметични продукти и медицински препарати, които бяха предназначени само и единствено за борба с акне. Как е възможно да не съм се справила с него до сега?! Осъзнах, че съм в един омагьосан кръг и това нямаше да се оправи по този начин!

Много скоро, обаче, съвсем случайно попаднах на страницата на Ивайла Янкова и – О,ЧУДО! Там пишеше неща, които не бях срещала никъде до сега като информация. Реших още веднага да се поинтересувам от опознавателната консултация, която тя предлага. Повярвайте ми, още по време на тази опознавателна среща, бях сигурна, че това е човекът, който ще ми помогне! Така и стана!

Осъзнах много неща за начина си на живот, храненето и здравето си, а за грижата, която полагам за лицето си, да не говорим! Тя нямаше нищо общо с това, което бях правила до сега! Благодарение на Ивайла и Диди, настъпиха огромни промени в мен и то не само в козметичната грижа за лицето ми, а и в цялостния ми начин на живот.

Към днешна дата – година и половина по-късно, споделям, че ми беше много трудно да променя някои неща в ежедневието си и все още се боря с това-онова, но акнето го няма и определено аз съм тази която знае как да контролира него, а не ТО мен!

Благодаря ви Иве и Диди! Обичам ви!

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.