Габриела Айшинова

Често преди имах проблеми с кожата, но от септември 2019 нещата станаха доста зле. Доста възпалена беше, с подкожни пъпчици, от онези големите мастни, доста омазнена. Тогава се сетих за препоръката на моя близка приятелка, която ме насочи към анти-акне програмата.

След анти-акне програмата нещата са различни, аз съм различна, бих казала, че животът ми е различен. Още по време на програмата настъпиха положителните промени, но те бяха на едно дълбоко вътрешно ниво, започнах да виждам и физическа разлика и подобрение. Разбира се имаше критични моменти, но бях готова да се справя, защото Ивайла ми вдъхна увереността, нужна за това.

Днес мога да кажа ,че не изпитвам неудобството, което изпитвах преди, заради кожата си. Знам как ми се отразяват стреса, напрежението и кофти храната, знам как се преборих с проблема и това ме направи друг човек – по-силен, по-усмихнат, по-вярващ в силите си. Тялото ми се промени, стана по-здраво. 😊
Станах по-уверена, омазняването вече е мноооооого малко и доооста рядко, знам кои храни са ок за мен, кожата ми е друга – тя е здрава!

Програмата ми харесва с това, че тя те учи да живееш пълноценно (колкото и странно да звучи), дарява знания, които остават за цял живот, учи те да познаеш още по-добре себе си – слабостите си, силните си страни. Харесва ми това, че Ивайла дава такова рамо на хората, че нямаш друг избор, освен да постигнеш желаната кожа. Диди пък е другата опора, нужна в трудните моменти. 😊

Ако мога да помогна – насреща съм да разкажа персонално някому: gabiayshinova@gmail.com

Габриела, 33 години

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.