Ферзе Манова

Проблеми с кожата и акне имам още от ранна тийнейджърска възраст. Изпробвала съм какви ли не методи в опити да преборя проблема.
Имаше неща, които оказваха положително влияние, но краткосрочно, а имаше и такива, които влошаваха още повече състоянието ми. Бях се примирила с факта, че цял живот ще страдам от проблемна кожа.

Случайно попаднах на Фейсбук страницата на Ивайла. Преди да се запозная с нея и нейния холистичен подход, никой дори не ми спомена, че проблемът не е само локален по кожата, а много по-дълбок и вътрешен, като при мен се оказа свързан с храносмилателната система. Благодарение на нея, кожата ми значително се подобри, храносмилането ми се регулира.

Със сигурност, проблеми трупани толкова много години, не могат да се преборят само за 6 месеца, но именно тези 6 месеца усилена работа с Ивайла и нейния холистичен индивидуален подход ми показаха правилния път и ми помогнаха в много голяма степен да се преборя с акнето и да оптимизирам физическото и психическото си състояние. Програмата ме научи как продължа с положителната промяна, без да ми се налага да се лутам в море от невярна информация.

Изключително съм доволна и благодаря на Ивайла и Диди за индивидуалния подход и съветите. Те са страхотен екип и заедно ти помагат да започнеш отново да харесваш човека, който стои отсреща в огледалото. За мен те са най-доброто решение в борбата с акнето.

Ако някой иска да научи повече за работата на Ивайла и нейния холистичен подход, нека ми пише на ferze1993@gmail.com

Ферзе Манова, 27г

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.