Евелин Цанева

Несигурна и неуверена – така отидох на първата си среща с Ивайла. Бях несигурна дали програмата е за мен, защото не знаех какви са причините за акнето ми, от което към онзи момент страдах вече няколко години с тенденция към влошаване. Неувереността ми идваше от съмнението, че се впускам в поредната “доказана” терапия, която няма да даде резултат…

Реших да опитам, защото нямах особен избор: кожата ми се влошаваше все повече. Не спираха да се появяват дълбоки и болезнени акнеични кисти, пигментации, черни точки… А вече бях опитала всичко – локални средства, антибиотици, лазерни процедури и какво ли още не.

Шест месеца по-късно мога уверено да кажа, че програма е най-доброто нещо, което съм правила не само за кожата, а и за тялото си в цялост. Няколко месеца след (почти) стриктно спазване на всички насоки за хранене, домашна грижа и начин на живот, започнах да забелязвам подобрения и то не само върху кожата си. А тя стана по-хидратирана, с по-равномерен тен и най-важното със значително по-малко възпаления.

Факт е, че след 6 месеца не мога да кажа, че съм се преборила окончателно с акнето, но е факт и че значителното подобрение е сигурен знак, че вървя в правилната посока и това скоро ще се случи. В програмата ми хареса най-много, че промените се въвеждат поетапно и че нищо не е “на сила”.

И най-важното – осъзнах, че акнето само по себе си е свързано с много фактори и към него следва да се подходи холистично. Ако и Вие се съмнявате дали програмата е за Вас (което е нормално), ще се радвам да споделя личния си опит. Пишете ми на canevaevelin@gmail.com

Ева Цанева, 28г.
София

===

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.

ТУК можете да прочетете мнения на още мои клиентки, които са били в мои програми.

Аз мога да ви помогна да преминете успешно през това и ако усещате, че съм вашият човек, ви приветствам да разгледате моята онлайн програма за чиста кожа ТУК, с която можете да започнете.

Сърдечни поздрави,
Ивайла.