Димитрина Георгиева

Откакто следвам програмата за Чиста кожа се чувствам по-добре от всякога. Кожата на лицето ми се изчисти от пъпките и възпаленията. Промени се структурата на кожата ми, но и тялото ми като цяло.

Изчезнаха болките в ставите, запека, болките в корема, газовете, честите и силни главоболия, замайването, световъртежите, безсънието и  прекалената тревожност,  които имах повече от 10 години и смятах, че проблемите ми нямат изход. Опитвала съм да се справя с акнето и преди чрез прием на антибиотици, но проблемът се решаваше временно. Ефектът беше за около година и после отново се връщаше акнето. Бях отчаяна и смятах, че лек няма.

Шест месечната програма промени вижданията ми за живота. Кожата ми не е възпалена както преди, имам по-качествен сън, научих се да отделям време за почивка и да обръщам внимание, когато тялото ми говори и иска да ми каже, че не е добре. След 6 месеца за мен програмата е начин на живот и аз ще продължавам да следвам принципите й. Сега знам как да се грижа за себе си, за да изглеждам и да се чувствам добре.

Благодаря на Ивайла и на живота, че ме доведе до нея. Ако някой има въпроси може да ми пише на georgieva_dimitrina@abv.bg, с радост ще отговоря.

Димитрина, 31г.
georgieva_dimitrina@abv.bg

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!