Деница Димитрова

 1. Откога имаш акне и какво беше пробвала до момента, за да се справиш с него?

С акне съм още от началото на гимназията, т.е повече от 15 години. През годините съм пробвала най-различни видове козметика, стандартно почистване на лице, химически пилинг. Посещавала съм най-различни дерматолози, в моменти когато кожата ми е била толкова възпалена и раздразнена, че не съм можела сама да се справя и съм имала нужда от помощ. Всички дерматолози са ми изписвали комбинация от козметика + антибиотик. Да, след използване на изписаните лекарства е имало временно стихване, но след месец-два съм се връщала в старото положение.

През 2019 г. започнах повече да се интересувам от грижа за кожата и тогава осъзнах, че проблемът е много по-дълбок и се иска комплексен подход. Да се обърне внимание както на кожата външно (т.е подходяща грижа и козметика), така и храненето и стреса. Т.е знаех че проблема съвсем не е акнето само по себе си, но … не вярвах че ще намеря човек, с който да работя и да решим същината на проблема.

2. Какво беше състоянието ти преди и какво те подтикна да започнеш Анти-акне програмата?

Преди програма кожата ми беше видимо възпалена, изтощена и суха. Програмата беше дълго чакано решение, защото най-накрая бях попаднала на някой, който гледам на мен като тяло, ум и душа, а не само като тяло (както конвенционалната медицина).

3. Как се чувстваш сега и какви положителни промени постигна?

В момента се чувствам много добре. Много по-жизнена, енергична и ми е леко на стомаха. Програмата за мен повече се превърна в оздравителен курс, в който подобряването на кожата е следствие.

4. Кои са 3-те най-съществени подобрения, които постигна, откакто работим заедно?

  • Спокойна кожа, без възпаления
  • Спокоен стомах, без подуване
  • Преборих глада за сладко и въглехидрати
  • Цикълът ми минава по-леко и е по-безсимптомен от преди
  • Вяра , че имам ресурс да се справям с трудностите, че винаги има решение

5. Какво най-много ти хареса в програмата?
Загриженост, лично отношение, подкрепа и разбиране
Личен пример, че личните истории на Ивайла и Диди
Група за подкрепа

6. Какви са осъзнаванията, които имаш за себе си относно акнето?

Осъзнах, че тялото е много по-способно да се справя с проблемите, ако му позволим. Ако му давам качествена, правилна храна, добър сън, спокойствие и движение.

7. Съгласна ли си да разкажеш персонално и да дадеш повече подробности, ако някой прояви интерес?

Да, на 100% 🙂
E-mail: denitsa.w.dimitrova@gmail.com
30г.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.

ТУК можете да прочетете мнения на още мои клиентки, които са били в мои програми.