На Ивайла попаднах съвсем случайно и реших да дам шанс на един по-различен подход за лечение на акне, т.к досега бях посетила много дерматолози и всичко беше с временен резултат и след време, когато кожата ми привикнеше към поредният изписан крем, всичко се връщаше в начално положение, а понякога и по-зле. Боря се с акне от дълги години (10-12) и съм изпробвала почти всичко на пазара. Преди да посетя Ивайла кожата ми беше възпалена, зачервена и с доста подкожни пъпки (особено на брадичката). След работата ми с Ивайла кожата ми значително се подобри: възпаленията намаляха, пъпки ми излизат основно преди цикъл и не са подкожни, както бяха, а повърхностни и с тактиките, които научих от Ивайла бързо ги преборвам. Изчезнаха и подуването и тежестта, чувствам се изпълнена с енергия (мога да започна и трета работа :)), сънят ми се подобри и бонус свалих и някое друго килце. Също ми хареса и индивидуалният подход към всеки.

Сърдечни благодарности на Ивайла! Ако някой има въпроси, ще се радвам да помогна: danaq_25@abv.bg

Даниела, 36г.

 

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди.
80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много времето, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целият организъм.

След нашата кратка първа безплатна среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случаят ви и ще ви дам възможни решения.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!