Боряна Генчева

Казвам се Боряна и съм на 30г.
Сблъсках се с акнето на 18-годишна възраст, като преди това винаги съм била с чиста кожа. Ходих на прегледи при различни дерматолози, лечение с предписани препарати, антибиотици, с народна медицина, но всичко беше с временен или никакъв ефект. Никой не потърси истинската причина за акнето, третираха се само пъпките.

От момента, в който започнахме да работим с Ивайла, настъпи пълна промяна. Тя беше единственият човек, който анализира цялостно начина ми на живот и хранене преди да пристъпим към лечение. Първоначално беше много трудно да си наложа този режим и да за почна да го спазвам. Но резултатите не закъсняха и това ме мотивира още повече да следвам насоките на Ивайла. Когато след два месеца се видях в огледалото без нито една пъпка, за мен беше истински празник – след повече от десет години с акне по лицето.

Започнах да се чувствам много добре в кожата си, станах доста по-енергична, беше ми много по-леко от преди. Тъй като работя на бюро, това беше провокирало и проблеми с храносмилателната система, които също се повлияха от промените в храненето. Най-после имам самочувствие и не се притеснявам да изляза без фон дьо тен. Всичко това се отрази и на емоционалното ми състояние, станах много по-дисциплинирана, спазвайки съветите, по-организирана и спокойна.

Ивайла е на линия през цялото време за всякакви въпроси. Много се радвам, че я открих и й се доверих. Достигнах до чудесна промяна отвътре навън, както е заложено в холистичната й програма, за което много й благодаря! Получих подкрепа в трудни моменти.

С удоволствие бих отговорила на въпроси, свързани с програмата на Ивайла. Ако желаете, можете да се свържете с мен на имейл Boryana_gencheva@abv.bg.

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.