Ана Исаева

Ще започна с това: чувствам се прекрасно в кожата си!

Преди да родя, нямах никакви проблеми с кожата, с хормоните и стомаха. Но за съжаление след като забременях (ин витро) и родих, започна мъката и борбата ми с акнето, подутия стомах и болките в коремната област. Къде ли не ходих, какво ли не пробвах, абсолютно без резултат! Докато една позната не ми заговори за Ивайла. Каквото и да кажа ще е малко за нея!

Шест месеца след първото ми посещение при нея, аз най-накрая се чувстам добре в кожата си. Няма и помен от акнето, подутият стомах и острите болки. Чувствам се прекрасно физически и психически. Благодаря на Ивайла за грижата й към мен, благодаря и на Диди за процедурите, които ми правеше през тези шест месеца и от които няма да се откажа.

Винаги съм вярвала, че вселената те среща с правилните хора.
Ивайла напълно потвърди тази теория и съм благодарна с цялото си сърце.

Ана
anaisaeva@yahoo.com

 

Ако мечтаете да се справите с акнето завинаги, още сега заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА! След нашата кратка първа среща ще научите повече и ще имате яснота относно вашето състояние – ще се запозная със случая ви и ще ви дам възможни решения.

В океана от информация е лесно да се заблудите кое е във ваша полза и кое ви носи вреди. 80% от жените се съсредоточават в това да намерят магическата козметика, която да им реши проблема с кожата. Също така, не малка част от тях обикалят от специалист на специалист, харчейки стотици левове и губейки много време, за да установят с разочарование, че класическите методи на лечение на акне и при тях не работят. За да намерите истинско решение, е необходимо да бъдете прозорливи и да погледнете на акнето под друг ъгъл – не като кожен проблем, а като проблем на целия организъм.