Клиент съм на Ивайла от 2015 година. Обърнах се към нея, тъй като имах хиперпигментация на кожата на лицето- петна от слънце.
След професионално препоръчани и извършени от Ивайла процедури -10 на брой, лицето ми се изчисти от всякакви петна, фини бръчки. Тенът ми се изравни.
Ивайла ми препоръча и подходяща козметика, с която да поддържам добрия и свеж вид на кожата на лицето си.
Започнах по препоръка на Ивайла и си направих и няколко процедури мезотерапия. Изключително съм доволна от постигнатия резултат- освежена и подмладена кожа.
Професионалните съвети, които Ивайла ми дава за поддържането на кожата на лицето и на цялото тяло са ми изключително полезни.
Препоръчвам на всички дами, а защо не и на господа, да се доверят на професионализма и опита на Ивайла, за да имат здрава, свежа и млада кожа.
В работата си тя използва висококачествена професионална козметика, която винаги е съобразена с индивидуалните потребности на всеки клиент.
Апаратурата и техниката, която използва Ивайла е от най-нов и иновативен вид.
Не на последно място, препоръчвам Ивайла, заради вниматието и личното отношение към клиента. Винаги тръгвайки си от козметичния салон, аз освен красива се чувствам и емоционално заредена и същевременно отпочинала.
Благодаря, Ивайла!

София Николова
тел.0896704392
sofia1975@abv.bg

 

Още отзиви на някои от клиентите ни ТУК