Подаръчен ваучер от приятелка ме отведе при Ивайла за първи път. И отидох като на шега. Без очаквания, без грам вътрешна убеденост. Преживяването си струваше всяка секунда. Нямах идея каква и за какво е процедурата, но усещането е, че се носиш във въздуха и ти е леко, леко на душата. Атмосферата в студиото е деликатно съчетание от нежни аромати, релаксираща музика и още нещо, неназовимо. И така вече трета година посещенията при Ивайла са задължителна част от планирането на месеца.
Когато не знаеш, че може да е и по-добре, не търсиш. С професионалните съвети, процедурите и маските за лице, които Ивайла ми препоръча започнах да усещам кожата на лицето си по-жива. След около година редовни посещения ми се случи да изляза от вкъщи без да си сложа крем на лицето, нещо което преди беше невъзможно. Твърде сухата кожа на лицето предизвикваше дискомфорт, който не можеш да пренебрегнеш.
Вече често използвам висококачествената козметика, която Ивайла предлага. Тази млада дама следи новостите в областта на неинвазивната терапия за лице и със страст се впуска в планиране на процедури за постигане на желания от клиента резултат. Винаги търси обратна връзка за постигнати резултати и не се отказва до постигането им.
Ивайла е отговорен професионалист с индивидуален подход към клиентите си и проявява деликатно чувство на загриженост за общото състояние на организма. Чайове, хранителни добавки, витамини, които съм приемала по нейн съвет в крайна сметка постигат търсения ефект.
И както си му е редът, аз на свой ред подарих ваучер на друга приятелка и сега и тя е клиент на Ивайла.
Надявам се приказката да не свършва.

Нели Кунева
0882 016 069

 

Още отзиви на някои от клиентите ни ТУК