Бих искала да споделя уникалното си впечатление от високия професионализъм на работа на Ивайла и от специално й отношение към всеки клиент.
Преди да започна работата си с нея, дълго се борех да подобря състоянието на кожата на лицето си. Тя беше силно възпалена, зачервена и с обилно акне, което влияеше и много негативно върху моето емоционално състояние. Повече от година опитвах различни медикаменти и процедури, но без никакъв ефект. Също така имах проблеми с хормоналния баланс на организма ми, скала на главата, бях раздразнителна, нервна и лесно се уморявах. Чувствах се негативно настроена.
И така докато не посетих Ивайла.
След извършената от нея консултация ми бяха направени козметични процедури и терапии, които спазвах стриктно. Обърна внимание на всеки мои проблем, изготви специален хранителен режим, предписа ми добавки и цветни есенции. След 3-4 месеца желаният от мен ефект беше на лице.Чувствах се значително по-добре емоционално, по-жизнена, кожата на лицето ми определено беше възстановена, изчистена и подобрена. Неузнаваемият резултат беше – подобрено и балансирано функциониране на организма, позитивно настроение и сияйна кожа!
Ако и вие имате същите проблеми, не чакайте, а се свържете с Ивайла! Състоянието ви значително ще се подобри и ще се чувствате удовлетворени и по-млади!
Ако някой има съмнение за стойността на работата на Ивайла и нейните програми, може да ми пише на имейл: panayotova94@gmail.com
Ще се радвам да поговоря с него за това.

Моника Панайотова
23г.

Заявете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!

 

Още отзиви на някои от клиентите ни ТУК