Първата процедура, която направих при Ивайла беше микроиглена мезотерапия. Както тя каза, когато отидох първия път: „Хвърляш се в дълбокото без страх, това е много хубаво“. Освен процедурите, Ивайла ми препоръча козметика, която да ползвам вкъщи и вече повече от година ползвам ежедневно.

Основните проблеми, които имах бяха големи подкожни пъпки, които се появяваха около скулите и брадичката. Заради честата им поява бяха започнали да се образуват белези и тъмни петна. Вкъщи ползвам ежедневно пяна за измиване на лицето, а за пъпките, когато се появават крем, които Ивайла ми препоръча. Използвах до скоро и тоник, който помогна за изглаждане тена на кожата на лицето. След едногодишна употреба мога да кажа, че кожата на лицето ми е много по-спокойна, следи от белези няма, а когато се появи някоя пъпка, крема помага тя да изчезне бързо.

Като работеща жена и майка на малък хулиган трудно намирам време за себе си, но посещенията ми при Ивайла винаги ми носят положителни емоции, а кожата на лицето ми придобива по-здрав и красив вид след всяка процедура.

Красимира Вангелова
32 години
krasimirka.g.vangelova@gmail.com

Още отзиви на някои от клиентите ми ТУК