Ивайла Янкова

Здравейте, аз съм Ивайла Янкова и съм холистичен акне терапевт.

Работя изключително с жени с проблемна кожа и хронично акне, които години наред са опитвали да го излекуват по всевъзможни начини, но резултатите са били временни и незадоволителни. Дълбокото им желание е веднъж завинаги да се справят с акнето и най-накрая да се радват на по-чиста, по-здрава и много по-добре изглеждаща кожа.
Това, което отличава моят подход от този на останалите терапевти, третиращи акне е, че аз използвам доказано работеща във времето Холистична система от 7 стъпки за здрава и чиста кожа, която съчетава възможностите на съвременната козметика с възможностите на холистичната медицина в посока коригиране на причините за появата на акне – балансиране на храненето, подобряване на инсулиновата чувствителност, подобряване на детоксикацията, намаляване на възпалението, работа със стрес и емоционален товар, естествено балансиране на хормоните,  оптимизиране на локалната грижа за кожата.

И благодарение на тази Холистична състема от 7 стъпки, клиентите ми напълно възстановяват кожата си и се справят с акнето завинаги, чувстват се много по-красиви, по-пълноценни и много по-щастливи.

Ако искате да разберете как стигнах до тук, вижте моята история.