# 1 Акнето не определя вашата красота!

Вие сте красива, приемете се! А пъпките са онези сигнали, които не можете да пропуснете и които ви подсказват, че в тялото ви има дисбаланс. Акнето може да бъде полезно –  позволете му да ви бъде пътеводител. С някои клиентки сме си говорили, че точно акнето е предизвикало голяма промяна у тях и дори се чувствали благодарни. 

Не забравяйте – автентичната красота е отвъд акнето. НО, ако акнето ви пречи да се чувствате красиви, адресирайте го. Чрез правилен начин, като се вгледате в тялото си и го балансирате отвътре навън.  “След анти-акне програмата нещата са различни, аз съм различна, бих казала, че животът ми е различен. Още по време на програмата настъпиха положителните промени. Те бяха на едно дълбоко вътрешно ниво, започнах да виждам и физическа разлика и подобрение. Разбира се имаше критични моменти, но бях готова да се справя, защото Ивайла ми вдъхна увереността, нужна за това.” Габи, 33г.

# 2 Лекувайки акнето, лекувате тялото си!

Лекувайки акнето си отвътре навън и балансирайки процесите в тялото си, вие всъщност подобрявате цялостното си физическо и емоционално здраве. Вие предотвратявате потенциални хронични заболявания и често можете да се справите с неприятни симптоми, които години са ви пречели да живеете пълноценно. Какво имам предвид? Ако сте чели отзивите на някои от нашите клиентки, със сигурност ви е направило впечатление, че проблеми като хронична умора, мигрена, хронични болки в тялото, подуване, запек или диария, тревожност и депресивни състояния, проблеми с цикъла, проблеми с наднормено тегло, могат да бъдат решени. 

Инсулинова резистентност, дисбаланс в червата и чревния микробиом, лоша детоксикация, лошо хранене и лошо управление на стреса могат да доведат до сериозни здравословни усложнения. Справяйки се с тези дисбаланси, започвате да се наслаждавате на пъти повече енергия, много жизненост и радост..

# 3 Холистичният поглед към акнето ви прави свободни!

Лекуването на акнето отвътре навън, насочва вниманието към наистина важните неща и ви помага да вземете нещата в свои ръце. Прави ви отговорни към самите себе си и към собственото ви здраве. Разбирането на симптомите на тялото ви и правилното им тълкуване, придобитите нови знания, инструменти и умения за изцелението на кожата ви холистично – това е безценен ресурс. Той ще ви служи през целия ви живот. Вече не е нужно да разчитате на някой друг, който да ви казва как да изчистите кожата си. Вие сами ще имате много по-добро познаване на тялото си, по-добро отношение и разбиране към храненето, пъти повече практични знания за козметиката, която да ползвате. 

“Най-значимото за мен в програмата беше знанието, което сама получих за себе си и тялото си. Открих така търсената от мен насока, за това как да дам на тялото си необходимото, за да се чувства добре и да бъде здраво. Разбрах от какво има нужда, какво мога да подобря и как да работя с него. За мен програмата не беше просто чиста кожа, а много повече – здрав дух и здраво тяло.” Ина, 25г.

Вече не би било нужно да харчите голяма част от средствата си за най-новите и нашумели лекарства за лечение на акне, нито за постоянни изследвания, прегледи и консултации с различни специалисти, които не ви дават търсените отговори и решение на проблема ви. Холистичното отношение и излекуване на акнето, може да се превърне в най-голямото ви и ценно постижение. Откривайки всичко, на което тялото ви е способно, ви дава огромна свобода и красотата на кожата ви вече не е далечна мечта, а зависи единствено от вас и решенията, които сами взимате за себе си. 

 # 4 Холистичното пътуване към кожа без акне = подхранване на тялото и ума!

Част от това пътешествие е откриването на храните, които ви карат да се чувствате енергични и жизнени. Тези храни, които помагат на кожата ви да се излекува и засияе. Има толкова много невероятни храни, които ще променят живота ви. След като ги откриете, свикнете с тях. Ще почувствате и видите огромната разлика, никога повече няма да гледате със същите ненаситни очи храни като захар, млечни, тестени и т.н..

Някои от клиентките ми са се притеснявали, че трябва да се откажат от най-любимите си храни.  Не се тревожете, защото не е необходимо завинаги да се отказвате от тях. След като балансирате тялото си и се справите с акнето, вероятно ще ги понасяте много по-добре. 

“Днес мога да кажа, че това е едно от най-добрите ми решения, не само защото помага с проблемите по кожата, но и защото това е един нов здравословен начин на живот. Това, което най-много харесвам в програмата, е храненето, защото разбрах, че когато се храниш добре, се чувстваш добре.“ Яна, 24. 

#5 Акнето може да бъде благословия!

Холистичния подход към акне може да реши ваши много по-дълбоки и тревожни проблеми, без дори да подозирате. Нека ви разкажа накратко една красива история за моя клиентка. Преди да се срещнем, тя се е опитвала да забременее безуспешно повече от 2 години (хормонален дисбаланс често съпътства акнето). Без да се фокусираме пряко върху този проблем, тя следваше насоките ми, доверявайки се изцяло на процеса. Месеците постепенно минаваха и тя претърпяваше неусетна, но дълбока промяна.. На 6-тия месец забременя по съвсем естествен начин, вълнението и за двете ни беше невероятно. Към ден днешен тя е горда и щастлива майка на прекрасно момиченце.

Можете ли да преминете отвъд всеобщото повърхностно разбиране за акнето, което масово ни натрапват и да поемат отговорност за собственото си здраве и здравето на кожата си? Надявам се, тази статия да ви е помогнала да го направите!

Ако имате проблеми с кожата си, не губете повече време, а започнете още сега. Включете се в 6-СЕДМИЧНА ПРОГРАМА “ОСНОВИ НА ЧИСТАТА КОЖА”.Запознали сте се с програмата и все още имате въпроси – запишете си час за 15-МИНУТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА с мен, като попълните РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА

Leave a comment