# 1 Акнето не определя вашата красота!

Вие сте красива, приемете се! А пъпките са онези сигнали, които не можете да пропуснете и които ви подсказват, че в тялото ви има дисбаланс. Акнето може да бъде полезно –  позволете му да ви бъде пътеводител. С някои клиентки сме си говорили, че точно акнето е предизвикало голяма промяна у тях и дори се чувствали благодарни. 

Не забравяйте – автентичната красота е отвъд акнето. НО, ако акнето ви пречи да се чувствате красиви, адресирайте го. Чрез правилен начин, като се вгледате в тялото си и го балансирате отвътре навън.  “След анти-акне програмата нещата са различни, аз съм различна, бих казала, че животът ми е различен. Още по време на програмата настъпиха положителните промени. Те бяха на едно дълбоко вътрешно ниво, започнах да виждам и физическа разлика и подобрение. Разбира се имаше критични моменти, но бях готова да се справя, защото Ивайла ми вдъхна увереността, нужна за това.” Габи, 33г.

# 2 Лекувайки акнето, лекувате тялото си!

Лекувайки акнето си отвътре навън и балансирайки процесите в тялото си, вие всъщност подобрявате цялостното си физическо и емоционално здраве. Вие предотвратявате потенциални хронични заболявания и често можете да се справите с неприятни симптоми, които години са ви пречели да живеете пълноценно. Какво имам предвид? Ако сте чели отзивите на някои от нашите клиентки, със сигурност ви е направило впечатление, че проблеми като хронична умора, мигрена, хронични болки в тялото, подуване, запек или диария, тревожност и депресивни състояния, проблеми с цикъла, проблеми с наднормено тегло, могат да бъдат решени. 

Инсулинова резистентност, дисбаланс в червата и чревния микробиом, лоша детоксикация, лошо хранене и лошо управление на стреса могат да доведат до сериозни здравословни усложнения. Справяйки се с тези дисбаланси, започвате да се наслаждавате на пъти повече енергия, много жизненост и радост..

# 3 Холистичният поглед към акнето ви прави свободни!

Лекуването на акнето отвътре навън, насочва вниманието към наистина важните неща и ви помага да вземете нещата в свои ръце. Прави ви отговорни към самите себе си и към собственото ви здраве. Разбирането на симптомите на тялото ви и правилното им тълкуване, придобитите нови знания, инструменти и умения за изцелението на кожата ви холистично – това е безценен ресурс. Той ще ви служи през целия ви живот. Вече не е нужно да разчитате на някой друг, който да ви казва как да изчистите кожата си. Вие сами ще имате много по-добро познаване на тялото си, по-добро отношение и разбиране към храненето, пъти повече практични знания за козметиката, която да ползвате. 

“Най-значимото за мен в програмата беше знанието, което сама получих за себе си и тялото си. Открих така търсената от мен насока, за това как да дам на тялото си необходимото, за да се чувства добре и да бъде здраво. Разбрах от какво има нужда, какво мога да подобря и как да работя с него. За мен програмата не беше просто чиста кожа, а много повече – здрав дух и здраво тяло.” Ина, 25г.

Вече не би било нужно да харчите голяма част от средствата си за най-новите и нашумели лекарства за лечение на акне, нито за постоянни изследвания, прегледи и консултации с различни специалисти, които не ви дават търсените отговори и решение на проблема ви. Холистичното отношение и излекуване на акнето, може да се превърне в най-голямото ви и ценно постижение. Откривайки всичко, на което тялото ви е способно, ви дава огромна свобода и красотата на кожата ви вече не е далечна мечта, а зависи единствено от вас и решенията, които сами взимате за себе си. 

 # 4 Холистичното пътуване към кожа без акне = подхранване на тялото и ума!

Част от това пътешествие е откриването на храните, които ви карат да се чувствате енергични и жизнени. Тези храни, които помагат на кожата ви да се излекува и засияе. Има толкова много невероятни храни, които ще променят живота ви. След като ги откриете, свикнете с тях. Ще почувствате и видите огромната разлика, никога повече няма да гледате със същите ненаситни очи храни като захар, млечни, тестени и т.н..

Някои от клиентките ми са се притеснявали, че трябва да се откажат от най-любимите си храни.  Не се тревожете, защото не е необходимо завинаги да се отказвате от тях. След като балансирате тялото си и се справите с акнето, вероятно ще ги понасяте много по-добре. 

“Днес мога да кажа, че това е едно от най-добрите ми решения, не само защото помага с проблемите по кожата, но и защото това е един нов здравословен начин на живот. Това, което най-много харесвам в програмата, е храненето, защото разбрах, че когато се храниш добре, се чувстваш добре.“ Яна, 24. 

#5 Акнето може да бъде благословия!

Холистичния подход към акне може да реши ваши много по-дълбоки и тревожни проблеми, без дори да подозирате. Нека ви разкажа накратко една красива история за моя клиентка. Преди да се срещнем, тя се е опитвала да забременее безуспешно повече от 2 години (хормонален дисбаланс често съпътства акнето). Без да се фокусираме пряко върху този проблем, тя следваше насоките ми, доверявайки се изцяло на процеса. Месеците постепенно минаваха и тя претърпяваше неусетна, но дълбока промяна.. На 6-тия месец забременя по съвсем естествен начин, вълнението и за двете ни беше невероятно. Към ден днешен тя е горда и щастлива майка на прекрасно момиченце.

Можете ли да преминете отвъд всеобщото повърхностно разбиране за акнето, което масово ни натрапват и да поемат отговорност за собственото си здраве и здравето на кожата си? Надявам се, тази статия да ви е помогнала да го направите!

Aко имате проблеми с кожата си, не се справяте сами или предписанията, които сте получавали до момента, не са довели до очаквания напредък, то вярвам, че аз мога да ви помогна, както помогнах на стотици жени с акне. Запишете час за БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА с мен, като попълните РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА

2 Comments

 • Възможно ли е в началото на лечението на акне по холистичен начин да се влоши преди да се подобри?

  Aleksandra
  Posted 19/07/2023 at 13:10
  • Да, напълно е възможно. Би могло обаче влошаването да се сведе до минимум като терапията и промените се правят плавно (без стрес за тялото), подкрепят се пътищата и органите на детоксикация в правилния ред. Силата и продължителността на лечебната криза наситина много зависи и от жизнената сила на организма и други фактори като нивата на токсичност и степента на дисбаланс в чревният микробиом.

   Поздрави,
   Ивайла

   Ивайла Янкова
   Posted 19/07/2023 at 13:48

Leave a comment