Козметични процедури

Ако вие нямате акне, но все пак намирате, че:
▪️ кожата ви не изглежда съвсем добре,
▪️ имате черни точки,
▪️ повърхностни пъпчици,
▪️ опъната и белеща се кожа,
▪️ сивкав тен, уморен вид и
▪️ може би са се появили първите признаци на стареене на кожата,
тогава можете да се обърнете към нас.

Ако кожата ви е нормална към мазна кожа, с черни точки, петънца и несъвършенства, то тази процедура е за вас.

Регулярно почистване на порите от комедони и нечистоии, и контролирано отстраняване на мъртвите клетки за здрава и дишаща кожа + допълнителен биологичен пилинг, който естествено разтваря мъртвите клетки, омекотява и стимулира обновяването й.

При посещението си ще разберете:

 • Какви са дефицитите на кожата ви, ако има такива;
 • Правилно ли се грижите за нея у дома;
 • Какви са подходящите професионални терапии за вашата кожа;
 • Има ли нещо, което да допълните към домашната си грижа, за да изглежда по-добре и да бъде по-здрава;
 • Ще получите “Холистичен протокол за домашна грижа”, адресиращ проблеми като дехидратация, нарушена кожна бариера и нарушен кожен микробиом.

Продължителност: 60-75 минути                                                                                                Цена: 70 лв.

Терапията се прилага успешно както на млади, така и на по-възрастни кожа, за да възвърне свежестта, гладкостта, хидратацията и да стимулира процесите на обновяване на епидермиса.

Комбинирано въздействие на обновяващ биологичен пилинг с фруктови и гликолови киселини и “хранене” на клетъчно ниво с коктейл от коензим Q10, колаген, хиалуронова киселина, епидермален растежен фактор и аминокиселини, чрез трансдермална електропореза.

Постига се подобряване на структурата и цялостното състояние на кожата, чрез стимулиране и ускоряване деленето на клетките и обновяване на биоматрикса. След поредица от процедури, кожата ви е значително по-гладка, чиста, мека, с по-добър релеф и избистрен тен. Ускорява премахването на петънца от пъпки, останали по кожата ви. 

При посещението си ще разберете:

 • Какви са дефицитите на кожата ви, ако има такива;
 • Правилно ли се грижите за нея у дома;
 • Какви са подходящите професионални терапии за вашата кожа;
 • Има ли нещо, което да допълните към домашната си грижа, за да изглежда по-добре и да бъде по-здрава;
 • Ще получите “Холистичен протокол за домашна грижа”, адресиращ проблеми като дехидратация, нарушена кожна бариера и нарушен кожен микробиом.

Продължителност: 50-60 минути                                                                                       Цена: 92 лв

Ако кожата ви е нормална, суха, комбинирана и имате нужда освен от тонус, подхранване и хидратация, но и от дълбика релаксация, то тази процедура е за вас.

Терапията възстановява енергийният баланс, успокоява нервната система, отстранява натрупаният стрес и умора от горната част на тялото, стимулира лимфо и кръвообръщението. Въздейства върху меките тъкани и усилва циркулацията с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата. С подмладяващ, подхранващ и тонизиращ ефект. Включва нежен пилинг, skin healing gel, терапевтичен лимфо-енергиен масаж на лице, шия, деколте, тил и рамене, успокояваща алгинатна маска със спирулина, хлорофил и ментол.

При посещението си ще разберете:

 • Какви са дефицитите на кожата ви, ако има такива;
 • Правилно ли се грижите за нея у дома;
 • Какви са подходящите професионални терапии за вашата кожа;
 • Има ли нещо, което да допълните към домашната си грижа, за да изглежда по-добре и да бъде по-здрава;
 • Ще получите “Холистичен протокол за домашна грижа”, адресиращ проблеми като дехидратация, нарушена кожна бариера и нарушен кожен микробиом.

Продължителност: 60 минути                                                                                       Цена: 82 лв

Процедурата е подходяща за вас, ако:

 • кожата ви е с остатъчни следи от акне, пигментни петна, белези и несъвършенства, груб релеф, неравен тен, черни точки, уголемени пори;
 • искате да третирате паралелно остаряването на кожата и пораженията след акне.

Процедурата има биостимулиращо и ревитализиращо действие, поощрява клетъчната делене и дълбоко регенеративните способности на кожата.

Първата част на процедурата въздействие чрез неагресивен и селективен пилинг – комбинация от 14 активни съставки – трихлороцетна киселина (35%), лактобионова киселина, салицилова киселина, винена киселина, лимонена киселина, 4 аминокиселини, витамин С и В2.

Втората част на процедурата е успокояване и дълбока хидратация чрез Re-fresh гел-маска с аминокиселини, колаген, хиалуронова киселина, Q10, пептиди, алантоин, екстракт от тученица. Финални стъпки със Super Soothing Lotion и SPF крем. За вкъщи получавате гел-маската и лосион за първите няколко дни след процедурата.

Ползите от курса:

 • подобрява състоянието при пигментни петна и повърхностни белези;
 • изсветлява и подобрява тена, релефа и гладкостта на кожата;
 • повишава влагата, ускорява пречистването, намалява черните точни, намалява възпаленията;
 • намалява фините линии чрез неутрализиране на свободните радикали;
 • стимулира синтеза на колаген  и еластин, насърчава възстановяването на дермалната структура и еластичност;
 • предпазва кожата от вътрешни и външни агресори (свободни радикали, стрес, UV,  гликация).

Процедурите могат да се извършват целогодишно. Подходящата домашна грижа е от съществено значение за максимално добър резултат!

Процедурите нямат възстановителен период, възможно е съвсем леко зачервяване, много фино лющене и минимален дискомфорт. От съществено значение е да продължите да използвате SPF крем, за да предпазите кожата си слънчевата радиация и да поддържате най-добрите резултати.

Продължителност: около 50 минути
Препоръчителен курс: 4-6 процедури през 7-12 дни

Курсът е необходим, защото всяка следваща процедура въздейства на по-дълбоко ниво и позволява разгръщане на резултата – вижте ТУК!

Цена: 170 лв.
Курс 4 процедури: 610 лв.
Курс 6 процедури: 880 лв.

Подходяща комбинация с почистваща и анти-акне процедура!

 

 

Ако кожата ви е отпусната и безжизнен, започват да се формират бръчки, има нездрав вид , матов тен, а също и белези и петна от акне, то тази процедура е за вас.

Колаген Индуктивната Мезотерапия представлява контролирани микроубождания на кожната повърхност, в резултат на което се ускорява производството на колаген и еластин над 400 пъти. Също така се увеличава трансдермалното пренасяне на активни съставки до дермалния слой на кожата и това силно повишава ефектовното действие на продуктите.
Въвежда се стерилен разтвор с висока концентрация на активни съставки, който действа в следните направления:

 • стимулира клетъчния растеж и метаболизъм
 • предпазва кожата от вътрешни и външни агресори (свободни радикали, стрес, UV,  гликация)
 • подобрява тена и гладкостта на кожата
 • повишава влагата и ускорява пречистването
 • стимулира синтеза на колаген  и еластин и насърчава възстановяването на дермалната структура и еластичност
 • подобрява състоянието при вдлъбнати белези и пигментни петънца, в следствие на след акне

Кожата се усеща по-плътна, жива, свежа, гладка, стегната и с по-равен тен.

Мезотерапията се извършва след предварителна консултация. Включването на подходящи продукти за домашна грижа ще позволи на процедурата да разгърне своя пълен потенциал.

След мезотерапията кожата е зачервена и това отшумява за около 24 часа. Също така се ползва специален стерилен крем, който е включен в цената на процедурата.

Продължителност: около 50-60 минути
Препоръчителен курс: 4-8 процедури през 7-12 дни

Цена: 170 лв.
Курс 4 процедури: 610лв.
Курс 8 процедури: 1150лв.

Повече за мезотерапията вижте ТУК.

В повечето случаи акнето може да допринесе за образуването на белези, като резултат от възстановяването на кожата от раничките и травмите. Най-характерни след акне са Атрофичните (вдлъбнати белези или на нивото на кожата, в следствие загуба на колаген) и Хипертрофичните ( в следствие образуването на повече колаген – разрастват се над нивото на кожата).

Колагенът на засегнатото място е или недостатъчно продуциран или свръх продуциран, спрямо нивото на колаген на околните тъкани и е нарушена структурата му. В тъканта на белега липсва достатъчно еластичност. Цвета може да варира от розов до телесен или червен до тъмно кафяв.

Терапията ScarCare третита хипертрофични и атрофични белези, чрез комбинация от активно действащи съставки като млечна и салицилова киселина, резорцинол, алантоин, екстракт от женско биле. Прилага се еднократно или в серия (1 път месечно), придружена със задължителен кит от 4 продукта за домашна грижа.

Терапията се прилага единствено в есенно-зимния сезон, на хидратирана, здрава и добре подготвена кожа, след предварителна консултация.

Продължителност: 40-60 минути                                                                Цена: 150-180 лв  (+ Продукти за у дома около 180лв.)

 

Тази терапия е подходяща за вас, ако кожата на гърба ви е проблемна и често ви излизат пъпки, имате черни точки, гъбично акне, по-дълбоки възпаления, петна, неравномерен тен и релеф.

Терапията e комбинация от нежно ексфолиране чрез алфа-хидрокси, бета-хидрокси киселини и папая екстракт, мануална екстракция, последвани от нежна пилинг (почистваща и регенерираща) формула и успокояващ и хидратиращ гел.

Ползите от терапията са омекотена и загладена кожа, редуциране на черните точни, пъпките и несъвършенствата, повишаване на регенерацията, намаляване на петънцата и възстановяване на равномерния и здрав тен на кожата.

За да постигнете добър резултат, в някои случаи е достатъчно да бъде прилагана една поддържаща процедура месечно. В други случаи може да е необходимо да се стартира с курс от процедури на по-кратък времеви интервал, след което да се пристъпи към поддържаща процедура.

На първа процедура ще получите специфичен “Протокол за домашна козметична грижа за кожата на гърба”, който ще ви помогне да постигнете пъти по-бърз и устойчив във времето резултат.

Продължителност: около 60-75 минути                                                                Цена: 120 лв.

 

 • Процедурите се извършват от козметик, специализирана в работа с кожа с акнe и при всяка следваща процедура се проследява прогресът в кожата и се коментират всички малки детайли и специфични промени по домашната козметична грижа.
 • Процедурите ще помогнат на кожата ви да се изчисти по-бързо от папули, пустули и микро-комедони. Адресира хиперомазняването, хиперкератинизацията и възникване на нови възпаления. Има меко ексфолиращо действие, подпомагащо нормалното обновяване на епидермалният слой. Като стъпка в процедурата ще има и ръчна екстракция, до колкото състоянието на кожата ви позволява. Няма възстановителен период, възможно е зачервяване, непосредствено след процедурата, което бързо отшумява.
 • Отстраняване на микро-комедони; анти-андрогенен подход, балансираш хормоните на ниво кожа; балансира количеството себум от мастните жлези; нормализира кератинизацията (прекомерно удебеляване на епидермиса); въздейства върху петна и помага за заличаване на белези от акне; включена Ръчна екстракция, според нуждите на кожата.

Продължителност: около 60-75 минути

Анти-акне терапиите се прилагат на клиенти в 6-Месечна Холистична програма, 6-Седмична програма “Основи на чистата кожа”, Програма при младежко акне, Поддържаща програма.

Свържете се с нас: