5 НАВИКА ЗА ЧИСТА КОЖА / ЧАСТ 4 И 5

В началото на тази година (2020) се опитах да си отговоря на няколко важни въпроса:

  • Какво работи много добре за мен и клиентите ми?
  • Какво мога да подобря и оптимизирам за още по-добри резултати?
  • Какво имам нужда напълно да променя или премахна от живота си?

Струва си да го направите и уверявам ви, ако отделите малко време за размишления над тези 3 прости въпроса, вероятно ще стигнете до важни изводи, които могат да ви отведат далеч.

А в следващите публикации ще споделя няколко навика, които могат да повлияят положително на живота ви по много различни начини. Култивирането на тези навици, не само ще ви помогне да имате по-чиста, хубава и спокойна кожа, но и обещавам ви, ще се чувствате по-невероятно от всякога.

Навик #4 за Чиста Кожа през 2020

СЕМПЛА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Стигнахме до още един ключов навик – как се грижим за кожата си.

Замислете се и бъдете честни към себе, колко пари сте похарчили за козметика през живота си и колко от продуктите сте изхвърлили, защото са били безполезни за вас?
Да, вероятно са много. Може би стотици левове.

Обсебени сме от мисълта, че имаме нужда от конкретни продукти, които ще решат всичките ни проблеми с кожата. И опитът на всички нас показва съвсем ясно, че това не е така.

Фактът, че съществуват безброй анти-акне продукти, а случаите на хора с акне продължават да се увеличават, също го доказва.

Повече от 7 години активно съм в сферата на красотата, работила съм, тествала съм и съм препоръчвала безброй козметични продукти и с времето стигнах до извода, че грижата за кожата трябва да бъде съвсем проста и семпла.

Всъщност, в момента, в който олекотих грижата и се съсредоточих върху няколко базисни продукта, кожата ми започна да се чувства и да изглежда в пъти по-добре. В Анти-акне програмата, моите клиентки следват тези прости правила и съм сигурна, че ще потвърдят същото.

  • Без излишни и натоварващи кожата мазила
  • Без изсушаване на пъпките и кожата, което води единствено до повишаване на чувствителността, лющене, дълбока дехидратация и все по-зле изглеждаща кожа
  • Без пилинг до побъркване в момент, в който кожата ни има отчаяна нужда от успокояване и рехидратация
  • Необходими са семпли и ефективни стъпчици, чрез които ефективно да се оздрави кожата, да възстанови естественият ѝ баланс, блясък и красота.

Нека спрем да робуваме на маркетингови трикове и обещания за вълшебства, които изсмукват половината ни заплата и да се фокусираме върху прости базисни стъпки.

Вижте еднo от основните неща, който съм включила в Протокола за домашна грижа в Холистичната анти-акне програма ТУК.

Навик #5 за Чиста Кожа през 2020

ОПОРА И ПОДКРЕПА

(не е нужно да сте сами)

Не е необходимо да се опитвате да се справите с всичките си проблеми сами. Всички ние имаме нужда от любов, подкрепа и разбиране, защото това ни лекува. Ако не ги намирате в близкото си обкръжение, не се отчайвайте – потърсете ги другаде.

Акнето може да бъде много травматично събитие – то напълно променя живота и личността на повечето жени. Много от моите клиентките ми разказват как се изолират, ако кожата им се влоши. Как хората около тях не могат да разберат притесненията им и усещането за несподеленост е много потискащо. Как ограничават контактите си и как една от основните им борби е да се приемат, да се харесват, да се обичат. Борбата с акне обикновено е самотно преживяване.

За щастие обаче, в социалните мрежи вече има много групи, в които се обединяват хора със сходни трудности и проблеми, за да споделят своя опит и да стигнат до решение заедно. И това е толкова прекрасно!

Осъзнавайки колко силен е този фактор на взаимственост и споделеност, неотдавна създадох затворена facebook група за всички клиенти на 6-месечната Анти-акне програма. Защо? Защото има много жени, които са в идентична ситуация и защото вече не е необходимо да преминавате през всичко това сами!

Затова, не губи време, а още сега потърсете своето сигурно пространство, общество и хора, които ще бъдат с вас по този път. С обич и разбиране!

Искате ли да се справите с акнето си веднъж завинаги, заповядайте да го обсъдим. Можете да си запишете час за БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА!

Leave a comment