5 НАВИКА ЗА ЧИСТА КОЖА / ЧАСТ 2

В началото на тази година (2020) се опитах да си отговоря на няколко важни въпроса:

  • Какво работи много добре за мен и клиентите ми?
  • Какво мога да подобря и оптимизирам за още по-добри резултати?
  • Какво имам нужда напълно да променя или премахна от живота си?

Струва си да го направите и уверявам ви, ако отделите малко време за размишления над тези 3 прости въпроса, вероятно ще стигнете до важни изводи, които могат да ви отведат далеч.

А в следващите публикации ще споделя няколко навика, които могат да повлияят положително на живота ви по много различни начини. Култивирането на тези навици, не само ще ви помогне да имате по-чиста, хубава и спокойна кожа, но и обещавам ви, ще се чувствате по-невероятно от всякога.

Навик #2 за чиста кожа през 2020

МИНИМУМ 60% ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ

Сигурна съм, че и този съвет сте го чували хиляди пъти, но има напълно основателна причина за това – зеленчуците и плодовете са КРИТИЧНИ за общото ни здравето и здравето на кожата ни.

Проблемът с акне изисква тялото да бъде рехидратирано, пречистено и подхранено – зеленчуците и плодовете са крайъгълен камък в анти-акне диетата.

Храната е фундаментална – тя не може да бъде заменена от хранителни добавки и готови прахообразни смеси. Първо поставете основите и инвестирате в качествена и чиста храна, изградете добри хранителни навици и едва след това някои допълнителни добавки могат да ви бъдат от полза.

Поощрявам клиентките ми да консумират минимум 400гр. зеленчуци ежедневно и 1-2 порции плодове.

Как?

Като ги добавяте към всяко хранене:

  1. Закусвайте смути с горски плодове и зеленолистни зеленчуци
  2. Добавете голяма салата на обяд
  3. Винаги включвайте и порция зеленчуци на вечеря
  4. Нека 60% от храната ви за деня да е зеленчуци и плодове
  5. Подгответе се – съставете списък с всичко, което ще купите в магазина. Ако в пазарската ви чанта преобладават зеленчуците и плодовете, ПОЗДРАВЛЕНИЯ. 😊

Как се справям аз?

Основен фокус върху храната имам в събота и неделя. Помислила съм предварително какво ми се хапва през следващата седмица. Имам постоянен списък (в телефона), който коригирам/допълвам, ако е необходимо, за да не губя излишно време, тръгвайки на пазар.

В неделя е голямата подготовка и ако не се разсейвам, около час и половина – два са ми напълно достатъчни, като за това време приготвям около 70-80% от цялата храна за седмицата. Останалото допълвам през идните дни и ми отнема минимални усилия. Струва си да отделите 2 часа, нали! 😊 И аз така смятам.

В „6-месечната програма за чиста и здрава кожа“ съм включила много практични материали, за да улесня клиентките си максимално в изграждането на добри хранителни навици. Ако искате да изчистите кожата си от акне, като погледнете дълбоко, а не просто повърхностно, в проблема, абсолютно вярвам, че мога да ви помогна. Ето ТУК можете да запишете БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА.

Не е необходимо да е сложно, неприятно или стресиращо.

И наистина, както моменталните, така и дългосточните ползите за всяка една система в тялото ни са изумителни.

За някои жени суровите зеленчуци са страхотни, а някои предпочитат задушените. Намерете кое е оптималното за вашето тяло, следвайте всеки ден горните съвети и неусетно ще се превърне в един безценен нов навик.

А продължавате ли така, съвсем скоро ще сте нов човек.. <3

Кой е НАВИК #1 – вижте ТУК

Leave a comment